Makijaż na studniówkę dla zielonookiej do niebieskiej sukienki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Makijaż na studniówkę dla zielonookiej do niebieskiej sukienki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Makijaż na studniówkę dla zielonookiej do niebieskiej sukienki

Witam!
Mam 100-dniówkę 19.01.13r. i tym samym problem. Mam ciemno niebieską sukienkę i nie potrafię dobrać do niej makijażu (szczególnie interesuje mnie makijaż oczu - z resztą sobie poradzę).
Mam zielone oczy, śniadą cerę i brązowe włosy. Nie mogę pomalować oczu na niebiesko, bo wyglądam jakbym miała je podbite. Znowu jak pomaluję w zewnętrznym kąciku np. czarnym cieniem, a w wewn. kąciku oka jasnym, to wyglądam na 10 lat starszą. (Tak samo jak z ciemnym niebieskim w zewn. kąciku)
Chciałabym, aby makijaż był widoczny, ale nie za bardzo rzucający się w oczy.
Bardzo proszę o pomoc!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Makijaż na studniówkę dla zielonookiej do niebieskiej sukienki
natalia11kck napisał/a:

Witam!
Mam 100-dniówkę 19.01.13r. i tym samym problem. Mam ciemno niebieską sukienkę i nie potrafię dobrać do niej makijażu (szczególnie interesuje mnie makijaż oczu - z resztą sobie poradzę).
Mam zielone oczy, śniadą cerę i brązowe włosy. Nie mogę pomalować oczu na niebiesko, bo wyglądam jakbym miała je podbite. Znowu jak pomaluję w zewnętrznym kąciku np. czarnym cieniem, a w wewn. kąciku oka jasnym, to wyglądam na 10 lat starszą. (Tak samo jak z ciemnym niebieskim w zewn. kąciku)
Bardzo proszę o pomoc!

Nie musisz od razu malować całych powiek na niebiesko. Wystarczy jeśli zrobisz brązowy lub szary smeky eyes a na środek powieki naniesiesz odrobinę niebieskiego. Ewentualnie delikatny fiolet lub złoto smile

3

moNniaaaa napisał/a:
natalia11kck napisał/a:

Witam!
Bardzo proszę o pomoc!

Nie musisz od razu malować całych powiek na niebiesko. Wystarczy jeśli zrobisz brązowy lub szary smeky eyes a na środek powieki naniesiesz odrobinę niebieskiego. Ewentualnie delikatny fiolet lub złoto smile

Dziękuję za odpowiedź. Dzięki Tobie narodził się kolejny pomysł! wink
Pozdrawiam!

4

Albo niebieska kreska, zamiast czarnej, do tego smoky wink
Pamiętaj, żeby nie przesadzić.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Makijaż na studniówkę dla zielonookiej do niebieskiej sukienki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024