Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
jestem niska, drobna i wygladam jak mala dziewczynka.. czuje sie z tym zle.. przerastaja mnie juz duzo mlodsze kuzynki. Czuje sie jak jakas "niedorobiona"... ![]()
a przestam.. gorzej maja wysokie dziewczyny, bo wtedy lepiej jak beda mialy tez wysokiego faceta
a do Ciebei bedzie pasowal kazdy
wiec to wcale nie musi byc wada ale zaleta ![]()
a ze jestes drobna- no to tez dobrze, chyba nie chcialabys byc gruba? tak przynajmniej masz fajna figure napewno ![]()
ikaa napisał:
a do Ciebei bedzie pasowal kazdy
Choć na początku może trochę boleć ![]()
A tak generalnie to fajnie się takie drobne podrzuca i w ogóle... ![]()
tez jestem malutka:) mam 155m wzrostu mojemu chlopakowi strasznie to sie podoba
glowka do gory dziewczyno male jest piekne:) mi z tym dobrze, chociaz powiem ze tez jak patrze na te super sexy laski wysokie dlugie nogi i wogule to im zazdroszcze, chociaz jestem szczupla.
a powiedz ile Ty masz wzrostu? i ile ważysz?
Pamiętaj, facet ma pokochać Cię taką jaką jesteś ![]()
ja ile waze?? 45kg ale chce jeszcze byc chudsza.... rodzice mowia mi ze wpadne w anoreksje...![]()
oj masz duzo plusow z malego wzrostu
obcasy i wogole...
i faceci;p
ja jestem wysoka i wiesz?? wiele mi sie chlopakow podobalo ale co z tego ze byli mniejsi ode mnie a dla mnie wysoka i maly -bariera nie do pokonania:)
super e taka jestes!!
,mysle ze przesadzasz:)
wiesz .. mnie bardzo dokucza rodzina mojej przyjaciółki z powodu mojego wzrostu - wszystkim w jej rodzinie się urosło i to sporo
Średnia wzrostu oscyluje około 1.90m
Kiedy do nich przychodzę to jestem tam najmniejsza - nawet jej 13letnia siostra jest wyższa ![]()
Kiedy mi tak okrutnie dokuczają to im się odgryzam:
Małe jest piękne, tylko osły tak wyrosły ! ![]()
Uśmiechnij się i ciesz się, że nie jest duża i wysoka
Ludzie wysocy mają problemy ze zmieszczeniem się do samochodu, czy też muszą uważać na to by nie zawadzić głową kiedy przechodzą przez drzwi ![]()
Ostatnio edytowany przez Nola (2009-05-04 22:42:49)
i łóżko jest za krótkie ![]()
Tryton napisał:
i łóżko jest za krótkie
Noo to bardzo duży problem ![]()
"Najlepsze perfumy robią zawsze w małych flakonikach" ![]()
Małe jest piękne, tylko osły tak wyrosły !
Hahahah, dobry tekst
Ja mam 150 cm wzrostu... i wcale nie narzekam nie jest źle chociaż czasami sprawia mi to dużo kłopotów gdy np chciałabym sięgnąć jakiś towar z wyższej półki...W supermarkecie moje ulubione jogurty są położone na najwyższych półkach gdzie ja nie dosięgam i zawsze musze prosić kogoś żeby mi podał buuu to nie jest przyjemne.
Zobacz masz krótkie nóżki tak samo jak ja. Zauważyłam w jednym ze sklepów taką super tunikę tak mi się spodobała od dołu wyglądała u mnie jak spódniczka i w super kratkę a jedna lala która miała super długie nogi narzekała że musi ją na spodnie założyć
)
Mi też Bozia nie dała wzrostu ale nigdy nie miałam z tego powodu jakiś kompleksów.
Czasami jak ktoś próbował żartować z moich centymetrów odpowiadałam że stałam w kolejce po rozum a nie po wzrost ![]()
Zresztą wszystko co malutkie to milutkie
Mam 158cm ![]()
Sarenka napisał:
Mchociaż czasami sprawia mi to dużo kłopotów gdy np chciałabym sięgnąć jakiś towar z wyższej półki...W supermarkecie moje ulubione jogurty są położone na najwyższych półkach gdzie ja nie dosięgam i zawsze musze prosić kogoś żeby mi podał buuu to nie jest przyjemne.
To chyba powinna być największa zaleta
Tylko musisz prosić odpowiednią osobę ![]()
facetom się to podoba ![]()
nie ma się czym martwić ![]()
jej xD ale jestescie szybcy xD tyle postow ;p najgorsze jest to, ze ja wiem, ze macie racje tylko to siedzi jakos we mnie ...
Ja tam zawsze lubiłem takie małe
Mała, drobna - łatwiej na łóżko zanieść jak się złośliwie upiera że do niego nie wejdzie ![]()
Jednym słowem - kompletnie nie masz się czym przejmować ![]()
Ja tam zawsze lubiłem takie małe wink Mała, drobna - łatwiej na łóżko zanieść jak się złośliwie upiera że do niego nie wejdzie big_smile
Jednym słowem - kompletnie nie masz się czym przejmować tongue
Hahaha no niekoniecznie łatwiej na łóżko ja bym się kłóciła, wiesz może się tak wymsknąć
I zgadzam się z Trytonem heheh tylkogorzej jak same dziadki przechodza i mój szef sie ostatnio ze mnie śmiał że trzeba było iść po rozum a nie po figure ;P
W małym ciele - duży duch- i tu dopiero możesz zaskoczyć.To tak jak z psami- myślisz,że ten duży jest groźny,na małego nie zwraca sie uwagi........ a tu ....... niespodzianka- ten potrafi pokąsać.Nie...... żebym namawiała do agresji- nic błędniejszego !! Jednak nie sprawdza się,że skoro jesteś ......."taka mala" to bezbronna,nie umiejąca sobie poradzić z przeciwnościami- głowa do góry- nie jesteś sama!! I do tego dorobiona...... jak najbardziej.
Ostatnio edytowany przez Danusia (2009-05-06 10:25:57)
paulii ja mam 171cm wzrostu lubię swój wzrost ale uwierz mi nie zawsze jest to fajne ty przynajmniej możesz chodzić na wysokich obcasach hehehehe a ja no cóż też mogę ale wtedy wygładam jak jakieś coś no nie wiem jak to powiedzieć coś w rodzaju młodej żyrawki:)) no i tobie łatwiej znaleść faceta wyższego od siebie:) i łatwiej kupić buciki:)))
A tak całkiem poważnie to nie ważne ile kto ma wzrostu ważne aby akceptować siebie takimi jaimi jesteśmy wtedy będziemy się czułu piękne i atrakcyjne. Jest takie fajne powiedzenie "jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma". Polub siebie i wszytko będziesz widzieć w innych barwach nawet ta wysoka górna półka nie będzie taka wysoka:)
Mam koleżankę która ma 150 cm wzrostu ale jest taka świetna osobą, taka jajcarą że każdy facet za nią lata i ona bardzo siebie lubi taka jaką jest. Czasem narzeka że chciałaby mieć te 10cm więcej ale to takie narzekanie w zartach. W szkole miała ksywkę "mała", "malutka" i wcale jej to nie przeszkadzało wręcz praciwnie. Także to kwestia twojego nastawienia do samej siebie:))
"Mam koleżankę która ma 150 cm wzrostu ale jest taka świetna osobą, taka jajcarą że każdy facet za nią lata" az trudno mi uwierzyc xD dzieki :*
Paulii a ile masz wzrostu i ile ważysz? ja mam 160 i 45 kg!
ehhh my kobiety to zawze jakies problemy mamy, albo nam sie tylko tak wydaje?raczej tak...
a ja mam 170 cm, jak na faceta o mojej posturze to raczej smiesznie mało
Ja mam 155, duzy biust
i troszke "przy kosci " ( sie przytylo (ciaza, zima ) he he he zawsze trzeba na cos zwalic)
Ale nie narzekam. Waze teraz 59 kg. Pracuje nad tym zeby troszke zrzucic ![]()
Ale jest ok, pewnie, ze podobaja mi sie szczuple wysokie dziewczyny, ale do mnie przynajmniej mozna sie przytulic jak do mieciutkiej podusi ![]()
I wysokie obcasiki mozna zalozyc, nie stresujac sie ze sie "przerosnie" partnera ![]()
Takze glowa do gory
))))
oj nie ma co narzekać
możesz nosić buuuty na wyyyyysokim obcasie i nie bedziesz wyższa od faceta
powinnaś się z tego cieszyć:) i tak tego nie zmienisz. zaakceptuj ten swój wzrost,a z czasem go polubisz
pozdrawiam ![]()