Jaką pracę dodatkową polecacie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Jaką pracę dodatkową polecacie?

Ma ktoś z was pomysł na pracę dodatkową na weekendy? A może jakieś zajęcie związane z dostępem do internetu? Na czym można sensownie dorobić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jaką pracę dodatkową polecacie?

Pomysłów na pracę w week jest sporo, ale to zależy co dokładnie Ciebie interesuje, co chciałbyś.chciałabyś i co potrafisz robić???? forma zarobków przez internet brzmi kusząco niemniej jednak po zapoznaniu się z tematem jest to dość ryzykowne i często mało opłacalne zajęcie. Nie dalej jak dzisiaj czytałam nowy wymysł tego rodzaju pracy ( jeśli interesują Cię szczegóły to napisz na priv, ponieważ nie chcę tu robić nikomu reklamy - zwłaszcza takim wymysłom) ale po gruntownej analizie człowik popada w uczucie głębokiego zażenowania wywołanego tak infantylnymi pomysłami na wyzysk z ludzi. Napisz czym się zajmujesz na codzień, co potrafisz, co chcesz osiągnąć? ( czy czysty zarobek, czy może rozwój? ) .... a kilka pomysłów na pewno się znajdzie.

3

Witam
Ja chętnie popracuję dodatkowo, bardzo potrzebuję pieniążków. .. Chętnie skorzystam z porady ..

4

monalisa7 a czym chciałabyś się zajmować ? praca intelektualna? fizyczna? co potrafisz ? jakie masz kwalifikacje ? napisz trochę o sobie a postaram się podesłać kilka pomysłów, rozwiązań.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024