Uproczywe drżenie ciała. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Uproczywe drżenie ciała.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Uproczywe drżenie ciała.

Witam serdecznie, mam można powiedzieć problem natury osobistej otóż już od jakiegoś czasu przy próbie najmniejszego dotyku ciała mojej partnerki odczuwa ona nagły i nie kontrolowany odruch bezwarunkowy, który można  przyrównać do odruchu gdy chcemy kogoś zagilgotać. Chcę tu nadmienić że na początku naszej seksualnosci nie było żadnych takich sytuacji, jednak teraz od pewnego czasu stało się to nagłe i jest troszkę dla nas uporczywe prosiłbym o jakąś poradę czym to może być spowodowane  gdyż jesteśmy zaniepokojeni tym drżeniem. Czy spotkał się ktoś z państwa z podobnym "problemem" ?
Serdecznie Pozdrawiamy

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Uproczywe drżenie ciała.

Tak zdarzało mi się owe drżenie. Zarówno widzieć jak i doświadczać. To się nazywa podniecenie wink

3

Moim zdaniem podniecenie. Mój były miał tak gdy go dotykałam - na początku myślałam, że z zimna tak drży ale to nie było zimno xD Zresztą sama czasem tak mam big_smile

4

hm.. raczej nie nazwałabym tego podnieceniem.. ponieważ podam przykład z życia wzięty smile
Mój chłopak często zostaje na noc u mnie, no i wiadomo śpimy razem. On lubi gdy śpimy trzymać mnie za miejsca intymne  Gdy ostatnio spaliśmy razem w święta chciał delikatnie wsunąc swoją dłoń między nogi gdy ja spałam, a ja nagle przebudzając się
podskoczyłam jakbym dostała nagły atak zimna. Dziwnie tu mówić o podnieceniu.. jak się śpi smile chyba to co inne smile

5

m4dzii4 napisał/a:

hm.. raczej nie nazwałabym tego podnieceniem.. ponieważ podam przykład z życia wzięty smile
Mój chłopak często zostaje na noc u mnie, no i wiadomo śpimy razem. On lubi gdy śpimy trzymać mnie za miejsca intymne  Gdy ostatnio spaliśmy razem w święta chciał delikatnie wsunąc swoją dłoń między nogi gdy ja spałam, a ja nagle przebudzając się
podskoczyłam jakbym dostała nagły atak zimna. Dziwnie tu mówić o podnieceniu.. jak się śpi smile chyba to co inne smile

To chyba dobrze, prawda? Że tak działa ów ktoś smile Tu można mówić, że ktoś Ci wkłada rączkę i to działa, to chyba nic nieprzyjemnego w tym przypadku? smile

6

Nie, nie mówię że to nieprzyjemne że chłopak tak na mnie działa. Tylko zastanawiam się czy wszystko ok, bo wcześniej tego nie było smile

7

Ja mam podobnie tylko, że drżenie przychodzi u mnie już po stosunku wink Nie wiem skąd się bierze, ale jakoś zbytnio mi to nie przeszkadza

8

smile

9

SmerfnaBalbina mam tak samo, zawsze ale to zawsze po orgazmie mnie trzesie jakby mnie ktos pradem porazil, chwile ale jednak:)
mialam to jeszcze przy porodzie dziecka...pamietam ze smialam sie ze tak sam odruch przy porodzie jak przy robieniu dziecka:)

wtedy(tzn po porodzie bo podczas porodu nie bylam w stanie rozmawiac:P) opowiedzialam o tym lekarzowi i wyjasnil ze to adrenalna i po stosunku i podczas porodu. nie da sie tego zmienic i zawsze przychodzi nagle bez zapowiedzi
ot i cala tajemnica wstrzasow

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Uproczywe drżenie ciała.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024