odzywam się, nie odzywam się.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » odzywam się, nie odzywam się..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: odzywam się, nie odzywam się..

zdecydowalam napisac by dowiedziec co mysla o tym inne kobietki!:)

a wiec sprawa jest taka: spotykalam sie jakies kilka miesiecy z takim fajnym bardzo fajnym chlopakiem, bylismy moze na 3 spotkaniach ale niestety na tym sie zakonczylo. Przez dlugi okres czasu kompletnie nic. On sie nie odzywal to ja mysle: tez sie nie odezwe pierwsza! jednakze dodalam nie ukrywajmy nowe zdjecie (glupio to zabrzmi wiem) a on momentalnie sie odezwal mowiac, że zwalilo go to z nog. Wymienilismy pare zdan i na tym sie zakonczylo jednakze on dodal;  ja uciekam ale mam nadzieję że jeszcze kiedyś będziesz miała ochotę pogadać. czyli, że co odezwie się? Ale kiedyś zabrzmialo to tak jak znowu przez dłuzszy czas nic.

co myślicie o tym? z góry bardzo dziękuje smile)
miłego wieczoru

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: odzywam się, nie odzywam się..

Może jest nieśmiały i nie potrafi zaproponować następnego spotkania. Ile macie lat?

3

ja 19 on 20 Ale czy to nie zabrzmiało dziwnie? KIedyś...

4

A chcesz się z nim spotkać jeszcze czy nie?

5

no chce wlasnie, tylko wolałabym gdyby on pierwszy zaproponował bo jestem strasznie nieśmiała po pierwsze, a po drugie co myślec o takim tekscie: kiedys... ?

6

Nie dumaj za bardzo nad tym określeniem smile
Skoro piszesz o zdjęciu, domyślam się, ze chodzi o FB: może tam do niego zagadaj wink Jakoś wiesz....zabawnie, żartem.,

7

I nie proponuj od razu spotkania,zasugeruj ze masz ochote na kremówke, goraca czekolade czy cokolwiek innego(wczesniej mzoesz sprowokowac rozmowe zeby dowiedziec sie co on lubi i aby Wasze"upodobania"sie pokryły:) Wtedy powinien sam wpasc na to,zeby zaproponowac spotkanie:)

8

a Więc tak ponawiam wątek bo znowu się coś zmieniło ! Fakt nie było spotkania jak narazie, on pracuje - ja się ucze. Ale wczoraj wspomnial o sylwestrze co robie itd? Ja w sumie nie mam zbytnio planow, i powiedziałam, że pewnie nic ciekawego itd a on, że jak nic sie nie znadzie to zaprasza, osoba towarzysząca zawsze- jak nabardziej. Tylko teraz problem taki; ze nie znam jego znajomych itd, nikogo bym tam nei znała oprócz niego, widzieliśmy się ładne pare miesięcy temu. W sumie przytyło mi z 5 kg ( wiecie jak to Kobietki jest z samooceną)-i nie wiem co robić, a nie powiem, zależy mi na nim już od dawna...

9

zdecydowanie zgodz sie.jak ostro potrenujesz to moze uda ci sie schunac troche do sylwestra.nie trac takiej okazji.

10

A wieccc, znowu to samo nie odzywa się. Temat sylwester jak gdyby nigdy nic. Złozyłam mu życzenia na świeta, nawet zyczyłam udanego sylwestra myślać, że może poruszy ten temat a On nic. I tak do tej pory milczenie. Nie potrafie napisac do niego, proponując spotkanie czy coś. Jednakże myśle o Nim dzień w dzień

11

kiedyś to znaczy kiedyś, niedługo. Moim zdaniem jeśli on napisał pierwszy wtedy kiedy dodałaś zdjęcia, to teraz pora na Twój ruch smile inaczej on może pomyśleć że się narzuca a Ty wcale nie chcesz się z nim spotykac smile napisz, przeciez nie masz nic do stracenia tongue

12

własnie ale o to chodzi, ze ja napisalam juz do niego kiedy składałam mu życzenia. Po tygodniu jak napisał do mnie. Teraz niby Jego ruch.... ale chyba sie nei doczekam sad

13

no to napisz pierwsza smile zaproponuj spotkanie, możecie iść na spacer czy kawę smile nic nie tracisz a możesz wiele zyskac smile

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » odzywam się, nie odzywam się..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024