Spódnice, spódniczki, sukienki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Spódnice, spódniczki, sukienki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1

Temat: Spódnice, spódniczki, sukienki

Ta typowo damska część garderoby, w dobie emancypacji kobiety zastępują coraz częściej spódnice spodniami.
Wiele kobiet sądzi, że sukienki jak i spódnice nie stanowią praktycznego stroju, do noszenia na co dzień, kiedy to często jesteśmy w biegu i cenna jest wtedy wygoda, która nie utrudnia ruchu smile nie można jedna zaprzeczyć, że zarówno spódnice jak i sukienki są niezwykle kobiece i seksowne, często dobrze dobrane mogą dodawać nam seksapilu i pewności siebie. Znam osoby, które sukienkę założyły ledwo parę razy w życiu, ale również takie, które są chore na myśl o założeniu spodni. Także zdania co do wyższości jednego nad drugim są mocno podzielone wink Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Jaki strój na co dzień preferujecie? Często ubieracie sukienki i jeśli tak, to czy rzeczywiście czujecie się w nich pewnie ? Co stawiacie na pierwszym miejscu: wygodę czy dobry wygląd? A może jedno nie wyklucza drugiego?

Czy Wy kochane kobietki zakładacie często i chętnie sukienki/spódnice?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Spódnice, spódniczki, sukienki

Uwielbiam spódnice,sukienki.Te pierwsze dopasowane,za kolanko.A te drugie-zwiewne w kwiatowe wzory....

3

Nienawidzę big_smile
Może dlatego, że przez długi okres byłam "chłopczycą" i dla mnie taka garderoba w ogóle nie istniała, była niewygodna przy wchodzeniu na drzewa, przy graniu w piłkę czy kosza wink
Jakoś ciągle nie mogę się przekonać do tego typu ubrań...hehe - ale się staram.
Latem może częściej zakładam jakieś spódniczki czy sukienki, ale jakoś dziwnie się czuje - jakby wszyscy się na mnie patrzyli big_smile
Jeśli już to preferuje spódnice bardziej sportowe, do których można założyć moje kochane adidaski tongue

4

sueno6 ja też byłam chłopczycą- ale z tego teraz wyrosłam i bardziej przeważa u mnie typowo damska garderoba:)

5

Nokia - u mnie i tak z roku na rok jest coraz lepiej z tą "damską" garderobą big_smile
Więc za kilka lat (mam nadzieję), przełamię się zupełnie wink
Jak na razie za bardzo kocham jeszcze ten luz i wygodę swoich ubrań wink

6

suuukienki uwielbiam spódnić nie lubię smile:) dziwne ale jakos gdy ubiore bluzke i spodniczke to sie sobie nie podobam /na kimś tak na sobie nie/ a sukienka cudeńko big_smile moglabym z niej nie wychodzić ;D

7

Sukienki ubieram tylko okazjonalnie smile. Spódnic prawię nie noszę. Wolę spodnie, bo są praktyczniejsze.
Ale jestem usprawiedliwiona, bo lubię nosić tuniki, a to prawie jak sukienka tongue

8

Uwielbiam sukienki i spódniczki smile Nie noszę ich cały czas, częściej noszę jeansy, bo nie chce mi się z rana za bardzo zastanawiać co mam na siebie włożyć i tylko dobieram jakąs bluzkę/sweter do jeansów, ale czasem lubię się bardziej wystroić i zakładam kieckę. Teraz, kiedy jest tak zimno, noszę sukienki ze swetra, takie do połowy uda plus ciepłe rajstopy i kozaki. Bardzo ładnie to wygląda i jeszcze jak ciepło jest smile Zimą też tak czasami chodzę i jest mi cieplej niż w samych jeansach, bo mam 2 warstwy zakrywające tyłek zamiast jednej wink

9

Ja tylko spodnie noszę. Spódnice może raz na rok się zdarzy. W spodniach mi wygodniej i cieplej, bo w zimę jestem zmarzluchem.

10 Ostatnio edytowany przez młody-stary (2011-10-25 00:54:17)

Co do chłopczyc to podobno teraz jest na nie kanon, że tak powiem - w przypadku modelek o ile mi wiadomo.
Moja znajoma to w sumie tylko spodnie nosi.
big_smile
W sumie to we wszystkim potraficie wyglądać seksownie.
Chociaż wiadomo nie od dziś, że mini potrafi mocno oddziaływać np. na mnie.
Lecz na zime bym nie polecał, zbyt chłodno musi takiej dziewczynie/kobiecie być.
smile

11

lubię spódniczki z http://coco-fashion.pl/Spodniczki-c14.html

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Spódnice, spódniczki, sukienki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024