Mam problematyczną cere. Skóra jednoczesnie potrafi byc podrazniona, sciagnieta i skłonna do wszelkich uczulen. Poprostu koszmar! Wybrałam się do kosmetyczki, poleciła mi krem Zinalfat hypoalergiczny, jednoczesnie bardzo go zachwalając poniewaz sama go uzywa. Jak myslicie sprawdzi się przy mojej wrazliwej cerze?
Mam problematyczną cere. Skóra jednoczesnie potrafi byc podrazniona, sciagnieta i skłonna do wszelkich uczulen. Poprostu koszmar! Wybrałam się do kosmetyczki, poleciła mi krem Zinalfat hypoalergiczny, jednoczesnie bardzo go zachwalając poniewaz sama go uzywa. Jak myslicie sprawdzi się przy mojej wrazliwej cerze?
sama musisz sprawdzić;) jesli kosmetyczka ci taki doradziła to raczej wie co robi;) jeśli ci nie pomoże idź do dermatologa
Witaj, ja na tym kremie nigdy się nie zawiodłam. Stosuje go juz od dwóch lat i nawet nie mam zamiaru szukac innego kremu. Zawarta w kremie alantoina oraz inne wazne składniki doskonale radza sobie z podraznieniami. Dzięki niemu moja skóra wygląda zdrowo, odpowiednio nawilża i łagodzi, także nie pozostawia żadnych niespodzianek typu krost. Z czystym sumieniem bardzo polecam.