Termos na wędrówki górskie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Termos na wędrówki górskie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez jing jang (2009-02-21 14:41:26)

Temat: Termos na wędrówki górskie

Przymierzam sie do zakupu termosu na wędrówki górskie, ale obawiam się tego zakupu,że taki termos może się łatwo potłuc. Możecie doradzić jakiś dobry termos, który długo trzyma ciepło i nie  tak łatwo można go stłuc.Z góry dzięki!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Termos na wędrówki górskie

Ja używam taniego z TESCO, cena jakieś niecałe 20 zł i nie narzekam! Może rzeczywiście nie utrzymuje ciepła tak długo jak droższe markowe termosy, ale na charakter moich dokonań jest wystarczający. A nie ma to jak łyk gorącej słodkiej herbatki gdzieś na szczycie:)

3

Polecam termosy firmy Tatonka. Przy zakupie termosu pamiętaj aby kupić termos z korkiem bez tzw. wtyczki tylko taki który delikatnie przekręcisz i od razu możesz lać z niego herbatę bądź kawę.

4

Ja sama posiadam i gorąco polecam termos stalowy Joker. Nic się nie wylewa, służy mi już dobrych parę lat, a herbata po całym dniu chodzenia po górach jest jeszcze ciepła smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Termos na wędrówki górskie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024