Pytanie o rozmiar biustonosza - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Pytanie o rozmiar biustonosza

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Pytanie o rozmiar biustonosza

Cześć smile Mam pytanie, szukałam w google,ale nie ma nic,więc może tutaj ktoś mi coś doradzi wink chciałabym zamówić kilka kompletów bielizny z internetowych sklepów. Preferuję jednak biustonosze push up ze względu na mały biust. I teraz - jeśli mam rozmiar normalnie 65B,to push up też będzie 65B? Czy większy? bo wiadomo,że wtedy pół miseczki to gąbka. No i nie wiem ;( Kupowałam już w moim mieście push up'y - i czasem rozmiar był ten sam,czasem większy,więc teraz mam dylemat sad Czy któraś z Was zamawiała już w internecie jakieś biustonosze tego typu i może mi pomóc?:) Pozdrawiam wszystkich wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pytanie o rozmiar biustonosza

Ja bym nie radziła zamawiać Ci przez Internet stanika, ponieważ ja nawet jak w sklepie przymierzam, to nie wszystkie są wygodne.
Też stosuję push- upy, ale ważna jest też przecież wygoda. Radziłabym jednak przymierzać.

3

a ja wlasnie zaczelam kupowac w sklepie internetowym bo w stacjonarnych nie maja rozmiaru i proponuja tylko przerobki. Kupilam przez internet i miekki biustonosz i push up - w moim rozmiarze i pasuja idealnie. Proponowalabym zebys nie kombinowala i zamowila swoj rozmiar - zawsze mozna wymienic jezeli bedzie cos nie tak

4

Właśnie o to chodzi,że w internecie jest po prostu piękna bielizna wink) Nie ma takiej w sklepach,niestety ;( I rozmiar... W niektórych sklepach nie mieli takiego jakiego szukam sad Acha,Ewel, i masz taki sam rozmiar jednego i drugiego?:)

5

Zgadza się - w sieci jest o wiele większy wybór.
Shadi -oba staniki mam w tym samym rozmiarze

6

Też kupuję wyłącznie w necie. U mnie jeszcze nie ma dobrego sklepu z bielizną, a od kiedy zmieniłam rozmiar na prawidłowy (polecam gorąco Elektroniczny Bra-Fitter ) to w naszych marnie wyposażonych bieliźniakach oferujących obwody od 70 i miski do D nie mam czego szukać wink
Bać się netowych zaupów nie należy - zamawiasz (najepiej sąsiadujące rozmiary, jak nie jesteś pewna), mierzysz wygodnie i spokojnie w domu, a rzeczy niepasujące odsyłasz smile

7

Polecam olbrzymie tematy z adresmi sklepów na Lobby Biuściastych i Lobby Małobiuściastych. Nawet nie musisz kupować - ważne jest, żeby zorientowana sprzedawczyni pomogła Ci wybrać rozmiar. Przed wyjściem wydrukuj sobie piersiówkę! Jak już masz na 100% swój rozmiar to wtedy można poszaleć w internecie. I tak zdarzą Ci się okazje do zwrotów.
Co do bra-fittera, to on jest tak 50-50. U mnie wyliczył 70 DD a w sklepie dopasowano mi 65E. Być może zejdę niżej z obwodem (wtedy bierze się większą miskę, żeby objętość misek się nie zmieniła).

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Pytanie o rozmiar biustonosza

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024