Witam,pewnie nie tylko ja mam ten dołek w brodzie,założyłam ten wątek z myślą o innych,podoba Wam sie taki dołek czy nie? Słyszeliście jakieś zabobony,mity,prawdy z tym oto dołeczkiem?Ja osobiście nie lubię chociaż posiadam,od małego utwierdzali mnie w rodzinie iż mając taki dołek w przyszłosci będę miała bliźniaki,coś w tym chyba jest bo mam problemy z tarczycą(osobny watek) czytając w internecie natknęłam się na artykuł że biorąc hormony taczycowe jest możliwość ciąży bliźniaczej.Prawda,mit?
Zadnych mitów, itp. o nim nie znam, ale mnie sie one totalnie nie podobaja... Nie wiem czemu, ale mnie odpychaja...
Zupełnie nie rozumiem dylematu -- czy ktoś ma dołek czy nie ma dołka, to w ogóle nie ma znaczenia. Można być ładnym z dołkiem, albo brzydkim bez dołka.
Co ciekawe na niektórych obrazach Jezus jest rysowny z podwójną brodą. Tak samo jest z uszami przyrośniętymi do głowy.
Ja też mam dołek i raczej mi się nie podoba...choć nie na tyle aby pchać się na stół operacyjny ![]()
Wydaję mi się, że większość nie zwracana na to uwagi czy jest czy go nie ma.
O mitach związanych z dołkiem nic mi nie wiadomo ![]()
Mi się baaardzo podobają dołki w polikach, a tych niestety nie posiadam ![]()
Oj tam, przesadzacie dziewczyny taki dołek mające
Taka np Adele ma dołek w brodzie i jakoś nie przeszkodziło jej to w zostaniu podziwianą gwiazdą.
hehe mi moj tez przrszkadza nie lubie go a jednak sporo osob wiekszosc facetow zauwaza go i mowia ze lubia
Ja slyszalam ze jak ktos ma taki doleczek w brodzie to bedzie sie miec powodzenie u plci przeciwnej - ale osobiscie to to sie nie sprawdza... Za to ladnie wygladaja doleczki w policzkach.. :-)
Ooo tak, dołki w policzkach za to mogłabym, a niestety nie mam...
Fakt, ze mi sie nie podobaja dziurki w brodzie, ale rzeczywiscie byłoby glupota z tego powodu pchać sie na stół operacyjny, a az, az takiej uwagi sie na niego nie zwraca...
Ja slyszalam ze jak ktos ma taki doleczek w brodzie to bedzie sie miec powodzenie u plci przeciwnej - ale osobiscie to to sie nie sprawdza... Za to ladnie wygladaja doleczki w policzkach.. :-)
hehe też tak słyszałam, ale czy to prawda, nie wiem
ja mam dołek w jednym policzku
i ten uwielbiam ![]()
hehe w poliku też mam dołek z lewej strony,a dołeczki w brodzie jak są głębokie wyglądają na dupki lub takie jak u świń hehe