Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Czym się kierować przy zakupie kijków trekkingowych? Polecacie jakąś firmę lub model?
Ja mam Kohle AlpenPro z absorberem. Korkowa rączka po 2 godzinach popękała. A Kohle niby takie dobre..
No ale najlepiej kupować w sklepie specjalistycznym. Wydaje mi się, że najlepsze są z: widiowym grotem, "trójdzielne", rączka może być pochylona (ale nie musi - ponoć pochylone czasem powodują ból nadgarstka), no i absorber tudzież amortyzer - najlepiej umiejscowiony na środku kija (są też w rączkach) - niesamowicie odciąża. Korkowe rączki mają to do siebie, że nie powodują powstawania odcisków i spocona dłoń się po nich nie ślizga.
O Fizanach słyszałam niezbyt pochlebne opinie - szybko zaczynają się same składać ponoć. Ja moje mam rok (intensywnego użytkowania
) i ani razu nie złożyły się, ani się nie zablokowały.
Najlepiej wejdź sobie na forum niezależnej grupy testingowej - ngt.pl czy coś takiego - niektóre opinie bywają bartdzo pomocne.