POKŁOSIE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » POKŁOSIE

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: POKŁOSIE

Ciekaw jestem Waszych opinii na temat tego filmu i całej społeczno politycznej atmosfery wokół niego.
Dodam, że obejrzałem dzisiaj ten moim zdaniem wybitny film.

2

Odp: POKŁOSIE

Czyżby nikt jeszcze nie oglądał?
Może po weekendzie będzie więcej recenzji.
Zapraszam.

3

Jak dla mnie to jest to typowa komercja, dobrze zakamuflowana, odpowiednio podgrzewana atmosfera w około filmu, chwytliwy temat i jest gotowy hicior na zimę 2012. Dodatkowym atutem jest darmowa reklama jaką robią Pasikowskiemu wyznawcy Jarosława Polskę Zbawa i Czcigodnego Ojca z Torunia. Po złożeniu do kupy tych wszystkich elementów taki film musi się u nas dobrze sprzedać i jeśli wynająć dobrych spinnów i PR'owców to kto wie czy i poza naszymi granicami też parę ? skapnełoby do kieszeni twórców.

4

Czy zanim ktoś napisze co sądzi na temat filmu mógłby poinformować czy go oglądał?

5

Tak widziałem to coś i nie podnieciłem się jak sugerowała GW.

6

Widziałam wczoraj. Według mnie bardzo, bardzo dobry film. Świetna muzyka, obsada. Ostatnio aż takie wrażenie zrobił na mnie chyba tylko Skazany na blue
sa.

7

Ja również film widziałam i mnie poruszył!, świetne kino!

8

Przepraszam, ze taka pozna odpowiedz. Film swietny, warty obejrzenia, daje wiele do myslenia i budzi wiele kontrowersji. Jedni uwazaja, ze antypolski, ale coz prawda w oczy kole. Film swietnie przedstawia wage tego co stalo sie 10 lipca 1941r w Jedwabnem. Nie chce sie klocic kazdy ma swoje zdanie, jednak za duzo faktow i dowodow jest za prawda. Jednym z dowodem jest np. to jak teraz sie zachowujemy i co soba prezentujemy.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » POKŁOSIE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024