Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony: 1
Dziewczyny chciałam Wam polecić fajne miejsce - Studio Rolletic w Łodzi na Placu Wolności.
Ja sama schudłam tam 9 kilogramów wprzyjaznej i miłej atmosferze, zaprowadziłam koleżanki, które albo pozbyły się cellulitu albo wymodelowały sobie ciało :)
Słyszałyście w ogóle o Rolleticu?
Na prawdę fajna sprawa, jako świeża mama wiedziałam co to znaczy rozstępy itd....pamiętajcie, że wcześniej podjęta walka z rozstępami może przynieśc skutek bez skalpela, ale im później tym gorzej....
Po rolkach lepiej się czuję, mam jędrniejszą skórę...mąż zauważył róznice już po pierwszym tygodniu :)
Piszę na forum , bo wiem że wiele pań woli to przeczytać gdzieś anonimowo niż dowiedzieć się o tym od przyjaciółki-rywalki , której zazdrościmy szczupłej figury i powodzenia w życiu....
Pokażcie na co Was stać. Jestem doskonałym przykładem tego,że można inaczej żyć i inaczej się czuć :)
pozdrawiam
zapomniałaś wspomnieć, że oprócz Rolleticu- panie tam proponują dietę i dosyć drogie zioła odchudzające. Oczywiście dietę można zmienić, ale same masaże nic nie dadzą- może troszkę ujędrnią skórę, a trzeba ich chyba 2 na tydzień(minimum), każdy chyba ok 15zł- godzina.
ja byłam w Gdańsku na takim Rolleticu i nie byłam za bardzo zadowolona... moze nieco mi się udało pozbyć ciałka na udach ale nie tyle zeby dac za to tyle pieniedzy co dałam... także mi się ten sposob wogole nie spodobal... choć słyszałam dobre opinie ..ale głównie z reklam więc nie ma co się dziwić...
chyba zainwestuje w fitenss...to się bardziej opłaci.... choc nieznosze cwiczyć...
teraz natomist jakas nowosc jest źelazko antycellulitowe wyszczuplające sylwetkę...tez bym chciała się skusic ale boje się że to kolejny pic na wodę...choć kusi niezmiernie.... co wy na to dziewczyny!?
niestety- trzeba wylać trochę potu z siebie, by schudnąć...
czy wy kobity nie widzicie ze to tylko reklama ? ktos chce was naciagnac na jakies bzdurne masazyki pewnie nie wiele warte
Strony: 1