Recenzje kosmetyków - Forum Netkobiety.pl

Recenzje kosmetyków i perfum, rozmowy o kosmetykach i środkach upiększających zarówno tych, które możemy kupić jak i tych, które przygotowujemy samodzielnie w domu.

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

#1 2007-09-06 22:44:08

Ira
Na razie czysta sympatia
Od: W-ch/Wa-wa

Puder rozswietlajacy

Od zawsze podobaja mi sie pieknie podkreslaco blyszczacymi perelkami kosci policzkowe i luki brwiowe wszelkich "lepszych" gwiazd. Szukam wiec juz jakis czas fajnego pudru rozswiertlajacego ale nie dosc ze nie znalazlam dobrego, to dodatkowo nie znalazlam ZADNEGO. Czy mozecie mi polecic cos? Tez chce sie tak ladnie blyszczec;)

#2 2007-09-16 21:51:23

Vausti
Moderator
Od: Kraków

Re: Puder rozswietlajacy

Zachęcona pozytywnymi opiniami znajomych kupiłam sobie niedawno puder Sensique - puder rozświetlający w perełkach , jaśniejszy, z racji tego, że mam jasną karnację. Jestem dosyć zadowolona. Nadaje mojej skórze ciepły koloryt, jest w sam raz na te porę roku i co dla mnie najważniejsze, jako, że jest to produkt rozświetlający, mieni sie delikatnie. Cena: ok 15 PLN

Ein Tropfen Liebe ist mehr als ein Ozean Verstand

Stopka forum