Puder rozswietlajacy - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2007-09-06 22:44:08

Ira
Na razie czysta sympatia

Puder rozswietlajacy

Od zawsze podobaja mi sie pieknie podkreslaco blyszczacymi perelkami kosci policzkowe i luki brwiowe wszelkich "lepszych" gwiazd. Szukam wiec juz jakis czas fajnego pudru rozswiertlajacego ale nie dosc ze nie znalazlam dobrego, to dodatkowo nie znalazlam ZADNEGO. Czy mozecie mi polecic cos? Tez chce sie tak ladnie blyszczec;)

#2 2007-09-16 21:51:23

Austi
Dobry Duszek Forum

Re: Puder rozswietlajacy

Zachęcona pozytywnymi opiniami znajomych kupiłam sobie niedawno puder Sensique - puder rozświetlający w perełkach , jaśniejszy, z racji tego, że mam jasną karnację. Jestem dosyć zadowolona. Nadaje mojej skórze ciepły koloryt, jest w sam raz na te porę roku i co dla mnie najważniejsze, jako, że jest to produkt rozświetlający, mieni sie delikatnie. Cena: ok 15 PLN

Wiele tracimy wskutek tego, że przedwcześnie uznajemy coś za stracone.

— Johann Wolfgang Goethe

#3 2009-03-17 13:24:39

nokia
Przyjaciółka Forum

Austi napisał:

Zachęcona pozytywnymi opiniami znajomych kupiłam sobie niedawno puder Sensique - puder rozświetlający w perełkach , jaśniejszy, z racji tego, że mam jasną karnację. Jestem dosyć zadowolona. Nadaje mojej skórze ciepły koloryt, jest w sam raz na te porę roku i co dla mnie najważniejsze, jako, że jest to produkt rozświetlający, mieni sie delikatnie. Cena: ok 15 PLN

a mam też- ale kupiłam go w cenie chyba 10.99. W każdym razie dostępny jest tylko w drogerich natura wink i bardzo dobry:)

fajne też kuleczki rozświetlające z Avonu oraz essence ma też dobra oferte smile

#4 2009-03-17 13:27:57

niteczka:)
100% Netkobieta

Jeśli chodzi o kuleczki z Avonu to ja nie jestem z nich zadowolona, wyglądają bardzo sztucznie, i za bardzo się świecą..  Wydaje mi sie,że kiedyś nie były takie... Ale może to tylko moje spostrzeżenia.

Jeszcze tylko 13 tygodni do Naszego wielkiego dnia smile

Stopka forum