Rozjaśniłam dzisiaj włosy rozjaśniaczem Naturia,nie wszystkie włosy jednak sa takie jak bym chciała,jedne bardzo jasny blond drugie jasny blond trzecie blond i zastanawiam się kiedy mogę np pofarbować farbą zeby ich nie zniszczyć?.Zaznacze ze sama je farbowałam więc nie wszedzie dobrze doszłam a mam włosy do pasa więc był kłopot.
Możesz zafarbować choćby już, jednak dobrze by było gdybyś raz zainwestowała i poszła do fryzjera- takie długie włosy to faktycznie może być kłopot.
To fajnie:)dzięki Catwoman
Co do fryzjera pewnie masz rację niestety nie mogę sobie pozwolić teraz na wydanie 300-350 zł na farbowanie
Werona28 , ale ja Ci nie proponuję farbowania w Trendy
Ja np. płace 60 zł.
Niepotrzebnie rozjaśniałaś włosy rozjaśniaczem
lepiej byłoby kupić farbę i mocniejszą wodę do tego, profesjonalne farby jak Carin czy Artistique oferują farbę i do tego osobno kupujesz wodę, na rozjaśnianie jeśli nie masz zniszczonych włosów dajesz np 12% i sto razy lepiej wychodzi niż przy normalnym rozjaśniaczu
na wyrównanie proponuje właśnie te farby, kupisz osobno wodę 6% - chyba byłaby najlepsza na blond, poprosisz kogoś o nałożenie i nie musisz wydawać kasy na fryzjera, wydasz 50zł a nie 150...