Dziewczyny jaka jest wasza opinie odnośnie sklepów online, marek sieciowych? Kupujecie w ten sposób, czy może lepiej odczekać i kupować na wyprzedażach w sklepach stacjonarnych? Jeśli tak, to jakie sklepy opłaca się odwiedzać? Często spotykam się z ofertą online, która jest taka sama jak w stacjonarnym więc co zyskuję? Owszem zdarzają się okazje ale najczęściej są to krótkie wyprzedaże, 2-3dni. W taki sposób udało mi się ostatnio kupić damskiego softshela za 50% ceny sklepowej.
(...)jakie sklepy opłaca się odwiedzać? (...)
Odpowiedź na to pytanie wymaga złamania zasad regulaminu, który każdy, rejestrując się na forum, zobowiązał się przestrzegać.
Wydaje mi się, że kupowanie w necie ma jedną podstawową zaletę: nie trzeba iść do tego sklepu i szukać wybranego swetra, wystarczy klik, klik, 3 dni maks i już mamy w szafie. Ja bardzo rzadko kupuję w necie, bo muszę jednak wszystko przymierzyć najpierw. Jakaś chyba niewymiarowa jestem...
też wolę kupić w sklepie,głównie z powodu takiego że kilka razy nadziałam się na jakość wykonanej rzeczy,ciuch muszę dotknąć aby go kupić,nieraz jest tak że to co ładne na fotce w rzeczywistości to chińska smierdząca ścierka,nawet z sieciówek
yadgaa napisał/a:(...)jakie sklepy opłaca się odwiedzać? (...)
Odpowiedź na to pytanie wymaga złamania zasad regulaminu, który każdy, rejestrując się na forum, zobowiązał się przestrzegać.
To może zmieńmy na to jakie najchętniej odwiedzamy.
Przecież nie chodzi mi o to by zrobić temat pełny durnych linków reklamowych ale o temat gdzie będziemy dzielić się informacjami, i doświadczeniami.
Jeśli chodzi o moje doświadczenia, to nie jestem maniaczką zakupów ale zauważyłam, że coraz częściej decyduję się na tę formę. Nie wiem czy chodzi już o czas, wygodę czy promocję. Jak dotąd miałam jeden zwrot, bo towar był uszkodzony.