co zrobiłam źle? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: co zrobiłam źle?

Witam
Mam taką sytuacje, która mnie męczy od dłuższego czasu. Poznałam chłopka już dawno widzieliśmy siętylko parę razy ale od razu mi się wydawało że coś zaiskrzyło, dowiedziałam się troche że podobno mu siępodobam, i wkońcu ja mu pomogłam w jednej sprawie i on w zamian za to zaprosił mnie na kawe ale dopiero par miesięcy po tym jak mi tą kawę obiecał i jak dostał mój numer, noi po tym spotkaniu pisaliśmy troche, były zaczepki na fejsie smile i wydawało mi się że może coś będzie i czekałam tylko żeby mnie zaprosił znowu nawet dałam mu do zrozumienia że moglibysmy gdzies wyjść jeszcze, no ale nic, mineło troche czasu i później to ja sama zaczynałam smasownie pierwsza, a później już całkiem przestał się odzywać:(jedynie jakieś życzenia na święta i urodziny i tyle, mineło pare miesięcy i teraz tak się zastanawiam co zrobiłam źle tym bardziej że koleżanka która go zna czasem mówiłą że on o mnie wspominał i że niby mnie lubi, i że to ja jestem niedostępna, czy ma racje czy to że nie przejełam inijatywy to znaczy że jestem niedostępn???kurcze wydaje mi się że straciłam dużą szanse ale z drugiej strony naprawede wydawało  mi się dawałam dobre sygnały, odpisywałam sama pisałm, pamiętałam o jego urodzinach. Co zrobiłam źle???

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co zrobiłam źle?

Czy naprawde w dzisiej szych czasach to dziewczynna powinna przejąć inicjatywe a jak tego nie robi to jest niedostępna??

3

No jeśli to on musiał ciągle zaczynać rozmowę, zapraszać na kawę, a Ty się "łaskawie" godziłaś z nim porozmawiać, no to przestał próbować, bo nie wyczuł z Twojej strony zainteresowania, zaangażowania w znajomość. To już nie te czasy gdzie dziewczyna czeka na księcia na białym koniu, trzepocze rzęsami, daje znaki, a księciunio kombinuje i adoruje królewnę. To, że chłopak Ci się podoba, nie znaczy, że nie możesz do niego zwyczajnie zagadać jak do kumpla. Bo póki co jesteście właśnie kumplami.

4

to nie dokońca było tak że on tylko, bo po tym całym spotkaniu ja też do niego pisałam, i byłam moment że to ja pisałam pierwasza a on przestał, no ale faktycznie trzeba było coś zrobić, zaproponować, a teraz to już po zawodach:/

5

Nie był Tobą zainteresowany - po prostu.

Facet zainteresowany stara się podtrzymać kontakt.
Niezainteresowany - ma to w d.
Trafiłaś na ten drugi typ.

6

Chyba tak, a ja głupia sobie coś wymyśliłam:/ trzeba sobie z głowy wkońcu go wybić...

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024