dwóch facetów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: dwóch facetów

Cześć, mam straszny problem. jestem w związku juz 5 lat, mieszkamy razem, planujemy slub... Ale od pewnego czasu oddalilismy się od siebie i nie rozmawiamy juz ze sobą tak jak kiedyś o wszystkim, tylko o domowych sprawach, pracy itp. zaczęłam czuć sie samotna, w dodatku gdy nawiązuje z nim rozmowe albo o cos prosze a on mnie w ogóle nie słuch, tak jakbym była mu potrzebna tylko do jednego. tak tez odpusciłam, bo po co sie starac skoro druga strona nie wykazuje zadnego zainteresowania. Zaczęłam szukac znajomości w internecie, tak żeby móc z kims porozmawiac, moze kiedyś sie spotkać na kawe nic poza tym. No i ostatnio poznałam chłopaka, i coś się ze mna stało. Nie mogę przestac o nim mysleć, ale nie chce też zostawiac swojego obecnego chłopaka. Ten z internetu chce sie spotkać, ma jakies plany, od których go odwodze, bo może to tylko jego piekne słowa, ktorych dawno nie słyszałam od mojego faceta zaćmiły mi umysł, ale mimo to nie chcę go wyprowadzać z błedu, a może to coś innego. Nie wiem co mam robic, bo chociaż bym chciała z tego wybrnąć, to i tak któregoś skrzywdze.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: dwóch facetów

Moim zdaniem dopadla cie rutyna w zwiazku i stad zauroczenie chlopakiem z internetu.
Wlasnie,zauroczenie. Najlepiej i najbezpieczniej zerwac ta znajomosc teraz zanim przerodzi sie w cos wiecej,potem bedzie trudniej.
A z narzeczonym porozmawiaj,jesli sie da,na temat waszego codziennego zycia. Albo zaskocz go czyms milym spontanicznym,czego nie robicie na codzien.
Moze romantyczna kolacja? Zawsze sprzyja rozmowie.

3

Nawet jeśli Ci sie wydaje ze to rutyna,bo tak z pewnością jest to zrób cos w tym kierunku zeby to zmienić ja miałam kiedyś podobną sytuacje,wybrałam tego z internetu,a pozniej z tym drugim po czasie było jak i z pierwszym.Nie popełniaj tego błedu ,bo być moze bedziesz załowała.Teraz Ci sie podoba ze on Ci mówi komplementy ładne słówka,jest tobą zainteresowany, jesteś zauroczona coś nowego,ale wiec jedna rzecz ,po jakimś czasie on przestanie i co wtedy?nie skreślaj 5 letniego związku dla kogoś kogo praktycznie nie   znasz.Ja załowałam,i gdybym miała szanse cofneła bym czas.

4

Dzieki za wsparcie, przydało się bardzo. Chłopak zaczął cos podejrzewać i zmienił swoje zachowanie, przynajmniej na razie, bo wiem że po pewnym czasie codzienność znów powróci. Ale z tym drugim, z internetu, nie wiem jak to zakończyć. Nie pisze do niego pierwsza, ale gdy on napisze to nie potrafie jemu powiedzieć że nie ma to sensu.

5

Poprostu się zakochałaś, nie dziwię ci się. Mam taką sama sytuację, tylko że tego mężczyzne spotykam codziennie. Po tylu latach małżeństwa te czułe słowa od innego potrafia wiele namieszać. Mi namieszały strasznie, zakochałam się. W tym problem,ze ja nie chcę z tego wybrnąć , bo tak jest mi dobrze. Mąż nie daje mi tego czego potrzebuję, dlatego tak łatwo poddałam się tej miłości.

6

violunia napisał/a:

Poprostu się zakochałaś, nie dziwię ci się. Mam taką sama sytuację, tylko że tego mężczyzne spotykam codziennie. Po tylu latach małżeństwa te czułe słowa od innego potrafia wiele namieszać. Mi namieszały strasznie, zakochałam się. W tym problem,ze ja nie chcę z tego wybrnąć , bo tak jest mi dobrze. Mąż nie daje mi tego czego potrzebuję, dlatego tak łatwo poddałam się tej miłości.

To świetnie. Oszukuj dalej męża to i Ty może zostaniesz kiedyś oszukana i zobaczysz jak to boli.
Wcale bym się nie zdziwił jakby obiekt Twojej nowej miłości szybko się wypalił. Eh..... szkoda gadać sad

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024