Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Pytanie, używałyście kiedyś twistera? Kolega mi go polecił na moje wieczne problemy z boczkami. Są jakieś efekty czy to kolejny przyrząd cud???
Ćwiczę na nim jakieś pół roku i efekty są nawet nawet ![]()
Choć oczywiście najlepiej połączyć to ćwiczenie z innymi, polecam "dzwonki" - czyli skłony na boki i to najlepiej z obciążeniem ( np. z hantlem 3kg )...robić 3 serie po 15-20 takich skłonów ![]()
Naprawdę działa!
Hmm, myslalam, że chodzi wam o zwykłego twistera, tzn ta grę z kolorowymi polami
poszukalam w necie i ten sprzęt do cwiczen wygląda dosyć zabawnie. jeśli efekty są "nawet nawet" po pol roku, to chyba nie jest rewelacyjny?
znalazłam tez twistera do tańca...moze byc niezły na codzienne rozgrzewki
http://www.youtube.com/watch?v=-EkFfS084Cc
gipsy SUPER sprawa, ale na allegro za 100zl z przesylka.....
Hehe...
ja akurat nie ćwiczę wyłącznie na tym przyrządzie, ale wykonuje wiele innych ćwiczeń, więc trudno w sumie określić jakie efekty daje sam twister ![]()
i swojego nie mam, tylko korzystam z takiego na siłowni ![]()
a Twister do tańca - niezłe
jednak wolę sama sobie potańczyć, heheh....
kupiłam i ćwiczę... staram się minum 30 minut dziennie i powiem tak... boli boli...... niestety nie zdążyłam się zmierzyć przed początkiem ale coś tam widzę na oko
ja za swojego dawałam 20 plus drugie tyle przesyłka.
Ano, ten taneczny twister najtanszy nie jest. ale wg mnie to moz ebyc inwestycja, bo przeciez nie słuzy tylko do ćwiczen ;P na imprezach kiedys gralismy w zwyklego twistera, co tam sie działo...![]()
nie no, nie przesadzajcie - 100 złotych to nie jest cena powalająca. w końcu, żeby się w wii fit wyposażyć, trzeba wydać przynajmniej 1200 zł. wg mnie to stosunek cena/jakość jest całkiem niezły i warto go mieć w domu, szczególnie, że nie zajmuje prawie w ogóle miejsca, a jak zostało już wspomniane, można go wykorzystywać przy różnych okazjach.