Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Od jutro zaczynam ćwiczenia. Próbowałyście tego kiedyś? I jakie rezultaty?
Może ktoś ma ochotę się przyłaczyć? Razem łatwiej:) Podobno przynosi efekty.. zobaczymy..
Więcej na ten temat macie tu.. http://wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html
o takbardzo dobra sprawa:) juz po 2 tygodniach bylo widac rezultaty... jednak ja do konca nie dalam rady
naprawde jest bardzo ciezko wiec zycze ci duzej mobilizacji. znam jedna osobe ktorej udalo sie wytrwac i naprawde jej brzuszek wyglada swietnie.
Hmmm.. nie wiem czy to takie pocieszające:P
Pierwszy dzien cwiczen za mna..ale bedzie trudniej niz myslalam:)
Zaczynam razem z Tobą Pestka. Tylko ja wieczorkiem zacznę.
Będzie raźniej ![]()
ja wytrwałam tylko 2 tygodnie niestety ale życzę powodzenia
6 Weidera zaczynałam chyba ze 3 razy i niestety nie udało mi się dojść do końca. Ciężko potem się ćwiczyło i się trochę zniechęcałam. Ale może kiedyś mi się uda
a Wam życzę powodzenia i piszcie jak postępy.
Delicious, cieszę się bardzo:D Będzie konkurencja i wsparcie. Więc może dłużej wytrzymam. Bo z tego co czytałam mało kto potrafi dotrwać do końca. Ale jak się choć trochę brzuszek poprawi to już powód do dumy:D
fenix, jak dla mnie to po pierwszym dniu widzę że dwatygodnie to już COŚ:)
Bo to wcale nie jest takie proste, jakby sie wydawało ;P
To będzie moje 3-cie podejście. Zobaczymy ile tym razem wytrzymam.
zycze powodzenia i gratuluje:P bo ja osobiscie nie mam tyle samo zaparcia w sobie zeby to kolejny raz zaczynac:P poprostu mi sie nie chce bo jestem leniuchem:P
Chciałabym ćwiczyć z wami ale niestety moje kregi szyjne mi na to nie pozwalają,kręgosłup ważniejszy od wystającego brzuszka.![]()
Ostatnio edytowany przez atina (2009-04-16 10:10:24)
kiedys też ćwiczyłam, ale podobnie jak wy, nigdy nie doszłam do konca ![]()
Stosujecie coś prócz ćwiczeń? Ja czekam aż się obiadek strawi i trzeba zrobić dzisiejszą serię..
Zanim dobrze zaczęłam już kończę. Byłam dzisiaj u ortopedy bo mam problemy z kręgosłupem i kazał mi robić co dziennie brzuszki. 15 min dziennie, więc nie dam rady robić jednego i drugiego, bo mięśnie mi nie wytrzymają aż tyle ![]()
Delicious szkoda ze tak wyszło...
A ja po drugim dniu ćwiczeń..i po jednym ciastku. Ale TYLKO jednym
Może jutro będzie lepiej.
Nie jest łatwo z tymi ćwiczeniami.. chyba trzeba je rozpocząć od wcześniejszych przygotowań..;/
Ale i tak ćwiczę razem z Tobą Pestka. Tyle, że nie 6 Weidera. Za to ja mam chyba gorzej, przynajmniej na początku. W 6 robisz stopniujesz ćwiczenia, bo robisz co raz więcej, a mi lekarz kazał 15 min dziennie... Tak na pierwszy dzień od razu 15 nim... No zobaczymy co to będzie ![]()
6 weidera wykonuje sie rano, naczczo. Tak ja ja tez robie, juz ktorys raz z rzedu
) I nigdy jej nie ukonczylam hehe
To bardzo ciezkie cwiczenia, ktore trzeba wykonywac z dokladnoscia bo inaczej nie dadza razulatu ale z tego co wiem, to skutki widac juz nawet po tygodniu. U mnie po paru dniach brzuch byl juz silniejszy
Takze ja rowniez zaczynam z Wami
)
Jak na czczo trzeba, to ja też zaczynam, od jutra:)
4 razy zaczynałam ... ale trudno od jutra zaczynam z wami ![]()
I nie zaczęłam... Od jutra zacznę:)
Ooo powodzenia:) Ja miałam 3 podejścia do 6 Weidera, zaliczyłam jedno:D. Widać efekty, szczególnie na skośnych mięśniach brzucha. Ale fakt, ćwiczenia trzeba dokładnie wykonywać. Ciężki zestaw, obciąża kręgosłup. Uważam, że warto, ale tylko jeśli będzie się konsekwentym i nie zmarnuje efektu, a z tym, jak wiadomo - bywa różnie.
Tydzień a6w za mną, ciężko się robi, ale mam nadzieję, że tym razem dam radę:)![]()
Czyżby nikt nie ćwiczył a6w:(?
Ja mam za sobą drugi tydzień, sylwetka jakby mi się trochę wyprostowała i chodzę z wciągniętym brzuszkiem- robię to mimowolnie:)
Hej odezwijcie się! - chyba nie jestem tu sama? ![]()
Mam zamiar się przyłączyć śledzę twoje postępy i zaczynam rano
19 05 09 --początek
Zobaczymy co z tego wyniknie
----------------------
Tamara