Dylemat wyboru... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Dylemat wyboru...

Mój problem polega na tym, że zaczęłam w tym roku studiować BIOINFORMATYKĘ na UP we Wrocławiu. Po tych prawie 4 tyg stwierdziałam że jednak te studia nie są dla mnie, gdyż :
1. nie mam zielonego pojęcia co dokładnie można po tym robić
2. ogólnie czytałam że po ukończeniu owych studiów w Pl ciężko jest znaleźć prace
3. przedmioty są dobijające (biochemia, biofizyka, matematyka...)
4. na mojej uczelni jest tylko licencjat... brak inżyniera...
5. i inne powody, których mogłabym wymienić dosyć sporo...

zapytacie po co zdecydowałam sie na te studia? odp jest prosta -  czysty przypadek, taki głupi pomysł, który od razu zrealizowałam...

Teraz sedno sprawy... Mianowicie po I semestrze, jeśli wszystko zaliczę to mogę sie przepisać na jeden z trzech kierunków:
* bezpieczeństwo żywienia
* zootechnikę
* biologię

Tu nasuwa sie moje pytanie. Który z tych wyżej wymieniony jest godny uwagi ? Proszę bardzo o odpowiedź szczególnie osoby które miały styczność z tymi kierunkami lub znają (znały) kogoś kto je studiował.
Dodatkowo byłabym bardzo wdzięczna, gdyby ktoś jeszcze napisał mi co i gdzie można robić po ukończeniu studiów.

z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi smile

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024