Jak zachować się w stosunku do niej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zachować się w stosunku do niej

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez kaja00 (2012-10-22 14:29:50)

Temat: Jak zachować się w stosunku do niej

Witajcie, moja przyjaciółka wyznała mi dwa dni temu, że od roku spotyka się (dzwoni, pisze) z zajętym chłopakiem. On jest w związku z dziewczyną 5 lat, gdy mi o tym opowiedziała poczułam się bardzo dziwnie. Wiem, że postępuje ona źle i ja za coś takiego bym jej głowę ukręciła na miejscu tej dziewczyny. Ona twierdzi, że ten chłopak bardzo jest nią zauroczony, że rozmawiają długo gdy jego dziewczyny niema, flirtują przy najbliższej okazji, spotykają się i ona też ma na jego punkcie bzika. Nie spodziewałabym się tego po niej, jestem w szoku jak jej powiedzieć żeby dała sobie z tym spokój, że to nie jest w porządku tak by jej nie urazić....?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak zachować się w stosunku do niej

a co tu mówić,jak sama nie zrozumie że postępują źle z tym chłopakiem,to ty nic nie zrobisz,może zostaniesz jedynie wrogiem

3

Może zapytaj jak by się czuła gdyby była na miejscu tej dziewczyny...

4

Możesz zapytać po co jej taki, co gra na dwa fronty.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zachować się w stosunku do niej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024