zerwalismy, pyta o date zareczyn. POMOCY!! PROSZE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zerwalismy, pyta o date zareczyn. POMOCY!! PROSZE

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: zerwalismy, pyta o date zareczyn. POMOCY!! PROSZE

Witam znamy sie 5 lat ponad rok temu sie zareczylismy.
duzo sie od zareczyn dzialo i glownie z mojej winy bylo zle wczoraj i dzis ostatecznie zerwalismy z soba i jeszcze dzis zapytala mnie kiedy sie zareczylismy i napisala ze mam nie pytac po co jej to..
napisalem jej ze dam jej spokuj ale chcialbym wiedziec dlaczego pyta o te date
nie powiedziala
poprosilem by napisala tylko czy to cos zlego ( w sensie po co chce znac te date) ale nic mi nie powiedziala

Prosze pomozcie i powiedzcie co moze byc przyczyna?
po co moze chciec znac te date?
po co jej to potrzebne?
co mozna zrobic z taka data lub do czego moze sie ona przydac ?? jesli teraz tak nagle o nia zapytala ??

Blagam was pomozcie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zerwalismy, pyta o date zareczyn. POMOCY!! PROSZE

Myślę, że chce opanować świat... albo go zniszczyć... data jest jej potrzebna do wyznaczenia punktu i godziny zero. Znając datę może ustawić wszystkie rakiety atomowe na odpowiednią godzinę.

3

Może chce iść/zadzwonić do wróżki lub innego szamana?

4

Albo ustawić swój prywatny dzień żałoby narodowej tongue

5

jeszcze dzis zapytala mnie kiedy sie zareczylismy i napisala ze mam nie pytac po co jej to..

Wg mnie zależy jej na Tobie.
Nie wiem po co /o co się pokłóciliście - ale jeśli to nic poważnego to zadzwoń i się pogódźcie póki nie jest za późno.

6

Może w pamięci przywołuje okoliczności zaręczyn  -mam na myśli jak to wtedy między wami było ... Bo jak to wyglądało to raczej pamięta, może chce sobie przypomnieć co jeszcze w okolicach tej daty miało miejsce ...
Nie wiem, może zaręczałeś się po tym jak nabroiłeś ... a może ona chcę sie doliczyć ile czasu było wam dobrze od zaręczyn...
No pozwu do Sądu przez to nie napisze więc co się boisz-napisz jej kiedy to było.

7

Teo napisał/a:

Myślę, że chce opanować świat... albo go zniszczyć... data jest jej potrzebna do wyznaczenia punktu i godziny zero. Znając datę może ustawić wszystkie rakiety atomowe na odpowiednią godzinę.

Uśmiałam się  jak nigdy big_smile

A co do autora to nikt na forum chyba Ci na to pytanie nie odpowie, bo skąd mamy wiedzieć? nie znamy jej. Może chce wiedzieć z ciekawości? Albo rzeczywiście by opanować świat big_smile

Zwyczajnie z ciekawości, wspsomina...

9

dziekuje wam za odpowiedzi

no niewiem moze i wspomina albo co..
wkazdym razie do mnie sie nie odzywa nie widzialem sie z nia od czasu jak dalem ten temat a date jej podalem

niewiem co mam myslec powiedziala mi ze mam nie pytac po co mi to wiec niewiem co mogla miec na mysli i co sie dzieje

pomozcie jeszcze

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zerwalismy, pyta o date zareczyn. POMOCY!! PROSZE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024