Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony: 1
Hej sluchajcie mam ogromny problem! Kiedy zaszlam w ciaze w zeszlym roku z cery ladnej zrobila mi sie tragiczna, wysypalo mnie plus zaskorniki plus takie jakby naprawde głebokie duże zaskorniki wokół ust- tragedia- urodzilam 31.01 tego roku i tu poszlma do dermatologa to przepisal mi lubexyl do mycia buzi, na nloc Zindacline i krem Lisanel Mat( w czasie ciazy tez chodzilam doi dermatologow nie wiele to dalo)- fakt faktem opo urodzeniu samo z siebie troche sie poprawilo ale poszlam jak napisalam i dostalam co dostalam- faktycznie pryszcze zniknely tak na dobra sprawe ale byly te duze zaskorniki wokol ust i stwierdzilam no krem tego nie usunie- poszlam na peeling kawitacyjny ale te duze zaskorniki babka musiala wycisnac- buzie mialam gladka jakis czas ale to ochydztwo wokol usta powolutku wraca, co gorsza ten krem na dzien matujacy Lysanel Mat tak mi skore wysuszyl, czuje jakbym nosila maske:( i tutaj moje pytanie czy moze peeling migdałowy mi kiedys polecony bylby moze na pryszcze, male zskorniki na nosie i te duze wokol ust czy bylby lepszy od kawitacyjnego? czy dalej brnac w ten kawitacyjny? dodam, ze ta skora zrobila sie w ciazy lojotokowa ale ma tez tendencje taka jak sprzed ciazy, ze jest wrazliwa i reaguje podraznieniami na rozne kosmetyki:(
Prosze pomozcie chcialabym miec znow ladna buzie:(
P.S- WESOŁYCH ŚWIĄT
Tupulek
jesli masz sucha i wrazliwa i sklonna do podraznien skore to polecam peeling enzymatyczny
sama mam taka cere i po stosowaniu tego peelingu kupilam sobie zwykly krem 1 i 2 z firmy ziaja "kozie mleko" i pomogl mi blyskawicznie
+ nawilzanie skory i oczywiscie nie wolno uzywac preparatow ktore ja wysuszaja
pozdro
Hej.Oczywiście,że do suchej skóry i wrażliwej nadaje się i peeling migdałowy i kawitacyjny.Najlepiej wykonać serię tych dwóch zabiegów (5-7 zabiegów),ale dopiero po manualnym oczyszczaniu.Super efekty daje połączenie mikrodermabrazji z kwasem migdałowym,cera staje się gładka,pory się zwężają,skóra się tak nie przetłus
Strony: 1