Ciągłe plamienia i krwawienie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Ciągłe plamienia i krwawienie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Ciągłe plamienia i krwawienie

Witam,mam 44 lata.Miałam dostac miesiączkę 26-27 sierpnia ,dostałam z opóżnieniem ok.tygodniowym.To nawet nie była miesiączka,określilabym to jako plamienie.trwało to kilka dni z przerwami,wystarczła czasami jedna wkładka ,nawet nie podpaska.Potem to się uspokoiło,przez kilka dni było ok.9września miłam jakby to określić, takie jedno krwawienie(porządnie zabrudzona krwią podpaska)potem tylko plamienie,w czwartek krwawienie,przypominając miesiączkę,piątek słabe krwawienie,sobota czysto ,w nidzielę ,tak jakby kilkuminowe duże krwawienie0.,i do dziś mam słabe plamienie.Nie wiem co to jest,na wizyte i ginekolagoa czekam 2 tygonie jeszcze ,test ciążowy robilamn 2 razy wuynik negatywany.Dodam jeszcze ,że miesiączki miłam co 25 dni ,dosyc obfite,szczególnie 3 dnia i bolesne.Teraz nie boli mnie,mam odczucie także takiej pełności w brzuchu.Czy ktos tak mial>

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciągłe plamienia i krwawienie

być może zaczyna się u Ciebie menopauza

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Ciągłe plamienia i krwawienie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024