Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Dziewczyny, wasza opinia? Co jest najlepsze? Co nie zostawia uczulenia, wysypek?![]()
JA mysle, ze krem do depilacji, inne rzeczy robia ta glupia wysypke z czerwonych kropek ![]()
Dla mnie jedynym rozwiązaniem jest depilacja woskiem, nie mam podrażnień, włoski są słabsze z każdokrotnym odrastaniem, a także efekt jest długotrwały, w porównaniu z goleniem czy użyciem kremu depilującego.
U mnie sprawdza sie krem.Ale wciaz mam ochote na wosk.Kusi mnie idealnie wydepilowana okolica bikini.Niestety , problem z wrastaniem wloskow jak widze to problem wiekszosci ![]()
Mi tam wrastają po wszystkim.
Właśnie się przymierzam do depilacji cukrowej, oczywiście w gabinecie kosmetycznym.
Najgorzej moja skóra bezwzględnie reaguje na maszynkę, wosk mnie parzy i zostawia siniaki (mam bardzo kiepskie naczynka), depilatora nienawidzę i boję się najbardziej na świecie
Czasem pomagam sobie pensetką.
Strony: 1