powrot do dziewczyny z ktora rozstalo sie przez sms - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » powrot do dziewczyny z ktora rozstalo sie przez sms

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: powrot do dziewczyny z ktora rozstalo sie przez sms

Witajcie. 2 lata temu przez swoj idiotyzm i strach przed odpowiedzialnoscia zerwalem z dziewczyna. Zeby tego bylo malo zerwalem jak tchorz przez smsa. Balem sie zaangazowac, bylem jeszcze nie dojrzalym smarkaczem ktory nie wiedzial co robi. Potem im pozniej po rozstaniu zaczelo dopiero do mnie docierac co zrobilem, zaczalem dojrzewac i zrozumialem, ze zostawilem osobe ktora kochala mnie i ktora kochalem ja i nadal kocham. Bardzo zaluje tego co zrobilem. Czy moglbym odbudowac to zaufanie ktore ona stracila do mnie i czy moglbym jeszcze z nia byc . Prosze o pomoc w rozwiazaniu mego problemu.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: powrot do dziewczyny z ktora rozstalo sie przez sms

Powiem szczerze: ja nie dałabym Ci szansy.

Ale każdy jest inny, więc spróbować nigdy nie zawadzi. Najwyżej nic z tego nie wyjdzie.

Jaki sposób? Powiedz jej otwarcie to co tu napisałeś.

3

Dzieki ,postaram sie tak zrobic. Czy moglabys mi jeszcze poradzic czy do takiej rozmowy trzeba jakiegos specjalnego dodatku np. miejsce czy dzien ? Czy zwyczajnie bez owijania w bawelne?

4

Ty ją znasz najlepiej, więc Ty powinieneś wiedzieć jak do sprawy podejść. Ja osobiście bym wolała prosto i szczerze, bez kręcenia i wyszukanych słów. Powiedz co czujesz, co myślisz, czego żałujesz i co chciałbyś naprawić. Naprawić, właśnie! Możecie spróbować się pospotykać, zaprzyjaźnić - wtedy i Ty i ona stwierdzicie co z tym dalej robicie. Powodzenia : )

5

samhill napisał/a:

Dzieki ,postaram sie tak zrobic. Czy moglabys mi jeszcze poradzic czy do takiej rozmowy trzeba jakiegos specjalnego dodatku np. miejsce czy dzien ? Czy zwyczajnie bez owijania w bawelne?

Najlepiej jakieś miejsce, które lubiliście wspólnie (ulubiona knajpka, park etc.). Jeżeli takiego miejsca nie macie, to wg jej upodobań.

Co do sposobu, to tak jak napisała poprzedniczka.

6

Dziekuje wszystkim wam za wysluchanie i pomoc. Napisze jak sie nam ulozylo i co z tego wyniknie. Jeszcze raz dzieki wielkie i pozdrawiam trzymajcie sie cieplo.

7

Chętnie przeczytam jak Ci poszło.

Powodzenia.

8

Samhill

Sms.. 2 lata... czy masz szansę? Diabli wiedzą... jeszcze zależy czy zerwałeś dla innej czy po prostu nie chciałeś z nią być.

Mam za to prośbę, napisz na forum dlaczego zerwałeś przez sms? Dlaczego zniżyleś się do takiego poziomu i potraktowałeś jak śmiecia dziewczynę z która byles związany. Nie chodzi mi o to, żeby cie oceniac. Pytam z ciekawości. Dlaczego nie powiedziałeś jej że to koniec prosto w oczy?

9

kobiet nigdy nie zrozumiesz - idź i porozmawiaj, weź kwiaty, przytul...

(ją przytul, nie kwiaty)

czekam na dalsze informacje !

10

Dwa lata temu? Może już przez ten czas zdążyła sobie ułożyć życie z kimś innym. Może nie za bardzo już Cie pamięta. Może już jej uczucia się wypaliły. Kurcze, po dwóch latach dopiero się zorientowałeś, że coś więcej do niej czujesz? Masakra...Ponadto nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki.

Jak bym była nią to w życiu bym nie przyjęła Cię z powrotem. Upokorzyłeś ją zrywając przez sms-a a teraz nagle otrzeźwiał i zrozumiał, że Ci na niej zależy. Nigdy bym nie kupiła takiej historyjki. No, ale...ludzie są różni. Ona może inaczej zareagować. Możesz próbować, bo zawsze trzeba, ale ja bym za bardzo nie nastawiała na powrót.

Nie wiem czy już się do niej odezwałeś czy nie, ale mam jedną prośbę, najpierw sprawdz i dowiedz się dyskretnie czy kogoś ma czy ułożyła sobie życie, jeśli tak to daj jej spokój, nie mieszaj jej w głowie, kobiety są dziwnę, czasami sentymety je gubią i robią rzeczy których normalnie by nie zrobiły.
Jeśli jednak jest sama, to nie widzę przeciwskazań żeby nie spróbować. smile

12

I zajęło Tobie to aż dwa lata żeby zdać sobie sprawę jak bardzo ją kochasz...Próbować zawsze można.

13

samhill napisał/a:

Witajcie. 2 lata temu przez swoj idiotyzm i strach przed odpowiedzialnoscia zerwalem z dziewczyna. Zeby tego bylo malo zerwalem jak tchorz przez smsa. Balem sie zaangazowac, bylem jeszcze nie dojrzalym smarkaczem ktory nie wiedzial co robi. Potem im pozniej po rozstaniu zaczelo dopiero do mnie docierac co zrobilem, zaczalem dojrzewac i zrozumialem, ze zostawilem osobe ktora kochala mnie i ktora kochalem ja i nadal kocham. Bardzo zaluje tego co zrobilem. Czy moglbym odbudowac to zaufanie ktore ona stracila do mnie i czy moglbym jeszcze z nia byc . Prosze o pomoc w rozwiazaniu mego problemu.

samhill powiem Ci z mojego doświadczenia. Nie dałabym Ci szans nawet wytłumaczyć dlaczego tak a nie inaczej zakończyłeś związek.
Po pierwsze, zerwanie przez sms`a dla mnie oznacza jedno, facet jest tchórzem, nie szanuje mnie.
Raz jeden jedyny facet zerwał ze mną przez sms`a i (mimo, że nie byłam nawet zakochana) bardzo mnie to zraniło- a to dlatego, że poczułam się jakbym nie była warta nawet głupiej rozmowy. Nie wyobrażam sobie nawet jak poczuła się Twoja była.. skoro Cię kochała. Szkoda mi jej.

Wybacz, ale dobrze, że żałujesz tego co zrobiłeś... mam nadzieję, że dzięki temu więcej już w ten sposób kobiet nie zranisz.
Facet to ma być facet! A nie ciepłe kluchy, które boją się nawet z kobietą porozmawiać! wink

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » powrot do dziewczyny z ktora rozstalo sie przez sms

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024