Witam po takiej dluzszej przerwie.
Tak jak napisalam w temacie mam zamiar ze swoim chlopakiem zrobic ,, nie tradycyjne zareczyny" czyli oboje sobie damy pierscionki
I tu akurat jest problem bo zastanawialam sie nad pierscionkiem takie podobne do obraczki ale z napisami np ,,E+S=" i nie wiem jezeli znajde ladny pierscionek ze wzorkiem delikatnym to juz napis bym musiala pod spodem zrobic
A wy jak uwazacie czy lepiej bedzie napis widoczny czy schowany ?:) bo akurat moja kolezanka dostala od bylego pierscionek i akurat byl wzorek a pod spodem ,,MK''
Proponowalam swojemu chlopakowi aby zrobilismy ze ja zamowie jaki mi sie podoba a on zamowi jaki mu sie podoba, i przy odbiorze wymienimy sie aby on mogl dac mi ten pierscionek w ladnej daie i ja to samo
Ale on uznaje ze to troszeczke zamotanie bedzie hmm... Ale bysmy byli jednak zadowoleni i nie bylo by tego stresu ze moze sie mu nie podoba...
Co do inicjałów - myślę, że lepiej pod spodem.
Może wspólnie pooglądajcie i zamówcie te pierścionki? Nie będzie problemu ![]()
Nie spotkałam się jeszcze z takim typem zaręczyn... Mi się marzą tradycyjne
ale życzę powodzenia! ![]()
dziekuje ![]()
Jeśli chcecie wymieniać się pierścionkami to według mnie powinny nawiązywać do siebie wzorem, tak żeby na pierwszy rzut oka stanowiły komplet. Myślę, że to bardziej podkreśli że są potwierdzeniem waszego związku niż jeśli każdy będzie "z innej parafii". Fajnym pomysłem były by takie, które wyglądają jakby po złożeniu miały tworzyć całość. Proponuje znaleźć jubilera, który sam projektuje swoją biżuterię, na pewno zaproponuje wam coś ciekawego.
Co do inicjałów to pamiętaj, że wszelkie tego typu grawerunki okropnie zbierają brud.
Też nie spotkałam się z takimi zaręczynami. U mnie wchodziły w grę tylko tradycyjne- to mężczyzna miał o wszystkim zadecydować, a ja miałam o niczym nie wiedzieć. Uważam jednak, że każda para powinna to zrobić po swojemu i jeśli tobie podoba się właśnie tak to pozostaje tylko realizacja. Powodzenia!