Szukam sprawdzonego salonu piercingu w Katowicach. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Szukam sprawdzonego salonu piercingu w Katowicach.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Szukam sprawdzonego salonu piercingu w Katowicach.

Tak jak w temacie, szukam sprawdzonego salonu. Katowice i okolice.  Mam już te swoje 20 lat, idę na studia, także czas spełnić swoje marzenie o kolczyku dlatego wraz z końcem września chcę sobie przebić wargę. A nie chcę robić tego u kogoś niekompetentnego. Wielu moich znajomych robiło u swoich kolegów, ale ja jednak nie chcę ryzykować. Warga to nie uszy, jednak się trochę boję. Czekam na odpowiedzi, mam nadzieję, ze pomożecie! :-)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam sprawdzonego salonu piercingu w Katowicach.

alternative warga to nie jezyk lub brew wiec nie ma ryzyka ze Ci cos opadnie. jednak warto, zeby Ci to zrobil znajomy/znajoma co sie jako tako na tym zna;) ja mialam przebijana warge przez kolezanke i bylo wszystko ok, brode dwa razy, w tym raz zrobilam to sama;) takze naprawde nie ma co panikowac:)

3

Odp: Szukam sprawdzonego salonu piercingu w Katowicach.

mery90, wątpię, czy to dobry pomysł, żeby się tym chwalić na forum. Oczywiście tatuaż też można sobie zrobić za pomocą igły do szycia i atramentu do wiecznego pióra, ale czy warto ten sposób zachwalać? Z całą pewnością nie. Wiadomo, dorosły człowiek robi takie rzeczy na własną odpowiedzialność, ale mówienie, że takie działanie jest bezpieczne i zdrowe, graniczy z głupotą. Tak więc - jeśli nie masz nic sensownego do powiedzenia w tym temacie, brakuje Ci wiedzy i nie zamierzasz pomóc, lepiej powstrzymać się od wypowiedzi. Autorka wyraźnie napisała, że szuka kogoś kompetentnego, a nie kogoś, kto "się jako tako na tym zna".

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Szukam sprawdzonego salonu piercingu w Katowicach.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024