Tak więc nie wiem co mam robic a to dla mnie bardzo wazne bo kosztowało mnie to dluzo pieniedzy.Rok temu przywiozlam kolezanki do pracy w Niemczech pracowałam jako barmanka w clubie nocnym a ona miala bym kobieta do towarzystwa w mieście przespala sie prawie z Kazdym a tam udawała pipeprzona dziewice.Ja miałam dobry kontakt z szefem oraz z jego kobieta do dZis jestesmy najlepszymi przyjaciółkami.Z Kamila moj szef był 8 lat i coś sie stało zostawił ja dla tej 19 letniej suki i Zostawił ja bez niczego po czym odeszlam pracy co gorsze tez bez grosza bo wszystkie oszczędności miałam u niego czyli jedna i druga jest na lodzie.A ta brudna sucz jest z n odłożone na koncie 15tys.euro nowe drogie ciuchy,komputery wsZystko dostaje Za darmo nic nie robi tylko śpi..Dla mnie on moze byc z każda ale nie z nia!!Ja jej pomoglam a ona mnie po 10latach znajomosci wyruchala a byliśmy jak siostry..Mam jej zdjecia z clubu ale czy to coś da ?!musze ja wypędzic inaczej nie przeżyje.Dlaczego dobry człowiek ma biedowac a robił za 3 a dZiwka nie rób bogactwo za nic!!Czy macie jakiś pomysł?!!
Jak patrzę co Ty tu wypisujesz to aż mi nie dobrze.
Jak to się stało,że dziewczyna trafia do klubu mam na myśli Ciebie,gdzie są panie do towarzystwa i pracuje jako barmanka? Albo byłaś kiedyś jedną z nich albo jesteś nadal.
Po drugie bardzo dobrze,że tak się stało bo za kogo Ty się uważasz by handlować ludźmi? i załatwiać koleżankom tego typu pracę?? A tu mały zong prawda. Po drugie coś mi w tej historii nie pasuje,nie jesteś szczera do końca.