Ocena filmu-"Chłopiec w pasiastej piżamie". - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Ocena filmu-"Chłopiec w pasiastej piżamie".

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Ocena filmu-"Chłopiec w pasiastej piżamie".

Ten film zrobił na mnie ogromne wrażenie.Udział dzieci w filmach,to zawsze pewność:szczerości,oddanie ,wiarygodności.Nie lubię za to udziału dzieci w horrorach,thrillerach.To za silne wrażenia ,jak dla słabej psychiki.
Wyżej wspomniany film ,to powrót do historii i okresu wojny.Opowiada o przyjaźni-niezwykłej -dwóch chłopców:Niemca i Żyda.
Czekam na Wasze recenzje.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ocena filmu-"Chłopiec w pasiastej piżamie".

Oglądałam ten film tylko dlatego, że lubię temat Holocaustu. I powiem, że podobał mi się. W bardzo dobry sposób ukazane spojrzenie dziecka na wojnę, nie zrozumienie jej oraz nienawiści Niemców do Żydów. Chłopcy mimo tego, co dzieje się na około i mimo zakazów i przeciwności jak i nie sprzyjających warunków zaprzyjaźniają się. Pouczający film.

3

Oglądałam ten film 4 razy, takie wywarł na mnie wrażenie... Za każdym razem po skończeniu filmu płakałam. Niesamowicie podobała mi się gra aktorska dwóch głównych małych bohaterów. Miałam wrażenie, że to nie film i aktorzy tylko autentyczne sytuacje... Gorąco polecam.

4

Bardzo ładny film. Historia inna niż wszystkie. Polecam tym, którzy nie widzieli.

5

Właśnie oglądnęłam i zwyczajnie brak mi słów...

Wspaniała, przejmująca i autentyczna gra dwóch głównych bohaterów.
Wstrząsające zderzenie świata żywych ze światem martwych za życia.
Niezwykła przyjaźń - chociaż ,,nie powinni być przyjaciółmi. Powinni być wrogami..."

Daje do myślenia...

6

cudowny,poruszający i nie konczy się tak jak każdy ma na to nadzieje,chwyta za serce....

7

Oglądałam ten film,dla mnie bardzo wzruszajacy i smutno mi potem było....

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Ocena filmu-"Chłopiec w pasiastej piżamie".

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024