Witam wszystkich serdecznie - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 4 ]
Temat: Witam wszystkich serdecznie
Jestem tutaj ponieważ szukam ludzi podobnych do mnie. Już dawno temu odkryłam że jestem bi ale do niedawna były to tylko moje marzenia i niespełnione pragnienia. Teraz już wiem że kobieta też może zranić.... bo odczułam to osobiście. Pozdrawiam wszystkich gorąco.
- ruda1935
- Wkręcam się coraz bardziej

- Nieaktywny
Odp: Witam wszystkich serdecznie
Marysia Bi napisał/a:Jestem tutaj ponieważ szukam ludzi podobnych do mnie. Już dawno temu odkryłam że jestem bi ale do niedawna były to tylko moje marzenia i niespełnione pragnienia. Teraz już wiem że kobieta też może zranić.... bo odczułam to osobiście. Pozdrawiam wszystkich gorąco.
no to jestesmy dwie jesli chodzi o zranienie przez kobiete - czy to milosc czy tylko przyjaxn nie ma roznicy - rana jest raną - a w jakim jestes przedziale wiekowym?
Odp: Witam wszystkich serdecznie
witaj ruda1935. Jestem z przedziału 30- 40 lat a ty? I z jakiego rejonu polski? Pozdrawiam gorąco.
Posty [ 4 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024