Hej, mam na imię Lena, mam 23 lata i jestem studentką. Totalnie pogubioną. Raz pilną uczennicą, raz trenującą sztuki walki kobietą walczącą. Raz zdołowaną, raz rozśmieszającą wszystkich dookoła. Kocham słońce, muzykę i świeże powietrze.
Jestem zupełnie nową osobą na tym forum. Przyciągnęła mnie do tego miejsca niezwykła atmosfera jaka tu panuje. Jak na razie nie skusiłam się na rozpoczęcie nowej dyskusji, gdyż znalazłam odpowiedzi na nurtujące mnie trudności we wcześniej założonych wątkach. Szczególnie wciągnęłam się w czytanie tych dotyczących pewności siebie. W tematach miłosnych też jestem totalnie zagubionym człowiekiem. Niby mam wszystko ale serce ciągle do czegoś dąży. Być może uda mi się niekiedy wtrącić kilka swoich roztargnień do niektórych spraw. Tymczasem chciałam się przywitać.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki i forumowiczów, a szczególnie dziewczyny w moim wieku stojące na progu między dorosłością a młodzieńczym roztrzepaniem i całą masą wątpliwości typu "co teraz" i "czy dobrze robię?" xD