Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Jakie macie zwierzaki w swoim domu??
A oto moje:
ARES![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KAPSEL![]()
![]()
![]()
Nasze 2 świnki morskie
Boni![]()
Klaid![]()
![]()
![]()
Ostatnio edytowany przez SylwiaFM (2009-03-25 09:51:17)
Fajne masz zwierzątka
Ja na dzień dzisiejszy ma 2 koty na podwórku
Miałam rybki i psa husky (ale nam ukradziono psa:() Bardzo bym chciałam mieć labradora ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam
Tego wilczura , to bym przez monitor uściskała i pocałowała w ...pyszczek ![]()
Jeanne napisał:
Tego wilczura , to bym przez monitor uściskała i pocałowała w ...pyszczek
To jest taka rozrabiaka ze nie wiem. Ma już ponad 2 lata a cały czas w głowie mu tylko zabawa i wygłupy.
A ty masz jakieś zwierzaki??
Ostatnio edytowany przez SylwiaFM (2009-03-25 11:19:31)
ewuśka86 napisał:
psa husky (ale nam ukradziono psa:()
Pozdrawiam
Bardzo mi przykro z powodu kradzieży twojego pieska.
Labradory to też fajne psiaczki
Wilczurek jest piekny,marzymy o owczarku długowlosym i teraz na wiosnę zamierzamy kupić ![]()
Mam psa.Po mieszance wilczura z kundlem .A w planach kupno Yorka.Tylko na razie to odkładamy z powodu dzieci.
Marzy mi się taki owczarek niemiecki....ale to może w dalekiej przyszłości ![]()
Ostatnio edytowany przez Jeanne (2009-03-25 11:20:33)
A tak na marginesie to kupiliśmy go razem z moim chłopakiem tydzień po tym jak się zaczęliśmy spotykać.
To jest dla nas takie nasze małe dziecko które się wychowuje ![]()
My tego wilczurka kopiliśmy jak miał 7 miesięcy i zapłaciliśmy za niego 200zł.
To jest Nasza kochana rozrabiaka
SylwiaFM napisał:
To jest Nasza kochana rozrabiaka
No to Wam sie udało,z tego co wiem ceny są znacznie wyższe,tym bardziej że był juz odchowany.
atina napisał:
SylwiaFM napisał:
To jest Nasza kochana rozrabiakaNo to Wam sie udało,z tego co wiem ceny są znacznie wyższe,tym bardziej że był juz odchowany.
Poprzedni właściciele trzymali go w domu w kącie. Jak wychodzili z nim na dwór to tylko pod drzewko i z powrotem. A takie psy potrzebują trochę swobody jakiegoś placu do pobiegania i wychodzenia na długie spacery. One bardzo lubia biegac.
U mnie Ares jest cały czas na dworze i jest taki zadowolony, że nie wiem biega po całej posesji jak szalony a jak tylko usłyszy mnie lub Patryka to dostaje wariacji i się cieszy na nasz widok.
A ja mam żółwia wodno-lądowego Franka i całe stado rybek które systematycznie maleje. Do tego dochodzą jeszcze ślimaczki i raki marmurkowe. A w przyszłości dołączy do mnie beagle i prawdopodobnie 2 piesek ze schroniska.
Mam 3 letnią ,czarna kotkę dzikuskę. Przed nią był jamnik miniatura ale ktoś go ukradł spod domu. Lubię psy ale ich szkoda jeśli mieszka się w centrum miasta . Dlatego wolę kota.
Z moich prywatnych zwierzątek to mam rybkę. Ale jak na razie to jest u mojej szwagierki, bo ja dosyć często wyjeżdżam na weekendy, a mieszkam sama, więc nie miałby się kto nią zajmować. Wraca do mnie dopiero pewnie w lutym, jak chłopak się wprowadzi, bo nie będziemy często wyjeżdżać. Z takich mniej moich to mam kota i psa, ale one są u mojej Mamki w Holandii. Za kotami nie przepadam. A psy uwielbiam. Od kąt oamiętam w domu zawsze były psiaki. Nie koniecznie jeden w danym czasie
Lacky (zwana przez domowników Luśką
) Straszny dzikus. Przychodzi tylko do Mamy, od innych ucieka jak najszybciej. Najlepiej na kilometr od kogoś by się trzymała. Staram się nawet nie wchodzić do kuchni, jak ona je, bo od razu zwiewa, a niech się przecież kot naje, nie? ![]()

By delicious88, shot with KODAK Z740 ZOOM DIGITAL CAMERA at 2009-03-26
I Max. Zwany Nynkiem
Moje najkochańsze, chociaż swoje też ma za uszami i np.: powiedziałam, że nigdy już z nim sama nie wyjdę, bo 2 ostatnie razy gryzł się z psami
Ale już wykastrowany i podobno jest spokojniejszy. Nie wiem, zobaczę go dopiero w wakacje, to się przekonam.
By delicious88, shot with KODAK Z740 ZOOM DIGITAL CAMERA at 2009-03-26
By delicious88, shot with FE115,X715 at 2009-03-26
Jaka słodką mordkę miał ten piesek w ręczniczku
Świetne zwierzaki.Lubię boksery. Masz jak widzę dużo miejsca koło domu więc nie muszą cisnąć się w blokowisku.
Bo on zawsze taki odważny, jak przyjdzie co do czego i wsadzi się go do wanny to robi czy jak kot ze Shreka jakbyśmy mu nie wiem co robiły ![]()

Nie. Tamto zdjęie było robione na wakacjach. Mama mieszka niestety w kamienicy. Ale stara się co dzień po pracy wyjść z nim chociaż na 15min i co weekend jeżdżą z nim do parku albo nad kanał na dłużej, żeby się wybiegał ![]()
beatkam63 napisał:
Świetne zwierzaki.Lubię boksery. Masz jak widzę dużo miejsca koło domu więc nie muszą cisnąć się w blokowisku.
A Ty masz jakieś zwierzaczki jeśli tak to pokażesz nam zdjęcia??
Kurcze!!ja miałam mieszańca owczarka niemieckiego z górskim pasterskim,był przesliczny ale musiałam go oddać bo się okazało jak zaszłam w ciążę że mam chorobę odzwierzęcą i lekarz powiedział żebym lepiej pozbyła się zwierząt w domu.Bardzo za nim tęsknię i każdego dnia go wspominam.Obecnie mam akwarium 240litrów i kilka rybek kilka glonojadów.
SylwiaFM napisał:
beatkam63 napisał:
Prześlę zdjęcie mojej kici jak syn wróci ze szkoły. Wstyd się przyznać ale ja nie umiem tego zrobić( wyszło szydło z worka).
brysia napisał:
Kurcze!!ja miałam mieszańca owczarka niemieckiego z górskim pasterskim,był przesliczny ale musiałam go oddać bo się okazało jak zaszłam w ciążę że mam chorobę odzwierzęcą i lekarz powiedział żebym lepiej pozbyła się zwierząt w domu.Bardzo za nim tęsknię i każdego dnia go wspominam.Obecnie mam akwarium 240litrów i kilka rybek kilka glonojadów.
A masz może zdjęcie psiaka??
beatkam63 napisał:
SylwiaFM napisał:
beatkam63 napisał:
Prześlę zdjęcie mojej kici jak syn wróci ze szkoły. Wstyd się przyznać ale ja nie umiem tego zrobić( wyszło szydło z worka).
Ok nie ma problemu
Ostatnio edytowany przez SylwiaFM (2009-03-26 09:31:40)
ja mam psiaka Diamenta-owczarek niemiecki, szynszylke Nine i rybki zwane ławicą
i za miesiąc dolaczy do nas kolejny piesek-West Terier ![]()
Ja mam owczarka niemieckiego Barona fajny psiak łobuziak ![]()
Wysłabym jego zdięcie ale nie wiem jak ciemna jestem heh, poprosze o podpowiedź.
Wiesz co musisz najpierw zdjęcie wrzucić w internet w jakiś hosting zdjęć a później kod do niego pobrać. Zrobisz to w ten sposób że jak klikniesz na zdjęcie prawym przyciskiem wyskoczy ci menu i tam będziesz miała KOPIUJ ADRES OBRAZKA. Później na forum wpisujesz kod obrazka i wszystko
Jak by coś Ci się nie udawało to śmiało pisz zawszę Ci pomogę jak tylko będę mogła.