Tak ciężko się zakochać... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Tak ciężko się zakochać...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Tak ciężko się zakochać...

Wiele razy zawiodłam się w życiu na ludziach... Ciężko jest komuś zaufać... lecz potrafię to zrobić, staram zawsze dawać ludziom szanse, zawsze tylko jedna. Uważam że ludzie popełniają błędy, a jak drugi raz coś sie zrobi to nie będzie to już błąd, lecz nasz wybór. Nie mam jakichś kosmicznych wymagań co do chłopaków, ale zazwyczaj od początku wiem czy mogłabym sie w kimś zakochać czy nie. A bardzo rzadko trafiam na takie osoby, choć znam wielu fajnych chłopaków, to nawet gdybym sie dużo z nimi spotykała nic z tego nie będzie. Ostatnio jeden chłopak sprawił, że go pokochałam, chłopak który mi sie nie podobał, a okazało sie że ma wszystkie cechy jakie sobie najbardziej cenię. Wiele mi obiecywał. Ale po jakimś czasie przestal się odzywać, dostalam tylko wymuszonego smsa, że to nie ma sensu... i tyle. Po tym wszystkim. Wiem że to dobry chłopak, nikogo by źle nie potraktował, a mi to zrobił, mimo że wiedział czego sie boję, że znów mnie ktoś potraktuje jak zabawkę. A ja wiem że nie zrobiłam nic, na co On mógłby być na mnie zły.
Wiem że jestem jeszcze młoda mam dopiero 20 lat... ale dojrzałam np do tego by założyć rodzinę, mieć kogoś na stałe. Skończyłam szkołę, wróciłam do rodzinnego miasta... i wiązałam z Tym chłopakiem wiele planów, mieliśmy tyle wspólnych planów. A teraz zostałam sie sama. Po wyjeździe z miasta wcześniej nie mam juz tu za wielu znajomych, czuję sie samotna. Wszyscy radzą by iść do przodu, ja nie szukam miłości na siłę, muszę kogoś dobrze poznać by sie zakochać. Czy dobrze zrobię jesli znów wyjadę i ucieknę od tych marzeń, które i tak sie nie spełnią? Czy powinnam zostać i tu zacząć wszystko układać od nowa? Co byście zrobiły w mojej sytuacji? Ja zawsze wiedziałam czego w życiu chcę, ale teraz... zostałam sie z sama z wielka pustką...

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Tak ciężko się zakochać...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024