Rozstanie. :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Rozstanie. :(

Witam. wink
Mam nadzieję, że znajdzie się tutaj ktoś, kto doradzi mi co zrobić. smile
A więc, tydzień temu rozstałam się z chłopakiem. On zerwał, nie umiem sobie z tym poradzić. Bardzo go kocham. Byliśmy ze sobą trzy miesiące. W ostatnim miesiącu nie było najlepiej. Często się kłóciliśmy, raz pokłóciliśmy się tak porządnie, że rozstaliśmy się, ale potem przeprosiliśmy się, wytłumaczyliśmy sobie wszystko, i było okej. On obiecał mi, że już nie zerwie ze mną, że bardzo mnie kocha, i żałuje, że tak mnie rani.. Teraz nie odzywał się przez tydzień,olewał mnie. A po tygodniu zerwał. Mówiąc mi, że już mnie nie kocha, i nie chce być ze mną.. Załamałam się.. Potem znalazłam sobie nowego chłopaka Dawida, dwa dni później.. Tak, wiem głupie to. Chciałam się jakoś pocieszyć, pokazać mu, co stracił. Teraz wiem, że nie było warto. Z Tym Dawidem się rozstałam. A mój pierwszy chłopak pisał do mnie rzeczy typu "Szybko sobie znalazłaś nowego, widać, że mnie nie kochałaś" itd. Potem jak dowiedział się, że już z Dawidem nie jestem, to przeprosił mnie. Powiedział, że żałuje swojego zachowania.. I że cały czas płacze, nie może przestać o mnie myśleć, bo mnie kocha.. I że kłamał, jak mówił, że nie... Że żałuje że się rozstaliśmy itd.. A jednak nie pytał czy chce do niego wrócić... O co mu chodzi ? proszę pomóżcie.. ;/

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozstanie. :(

Przeczytaj to co napisalas i porownaj z brazylijska telenowela.

Dziewczyno... masz 15 lat, dopiero zaczynasz przygode ze zwiazkami...

3

Przejdzie Wam. Hormony się uspokoją, klasówki zwalą na głowę i wszystko wróci do normy smile

4

Teo napisał/a:

klasówki zwalą na głowę

<3

5

3 miesiące to raczej za szybko ,aby mówić tu o miłości.Byliście raczej na etapie zauroczenia.Nie wiem ile lat ma chłopak,ale on tez sie dopiero uczy jak to jest z tymi związkami.I pomysł pokazywać sie z nowym za 2 dni to naprawde było głupie..Czasami lepiej warto odczekać.Pozdrawiam

6

Mmmmm uwielbiam to 3 miesiące i wielkie "Love forever" big_smile jak już to się w nim zauroczyłaś i on w Tobie też. Radzę najpierw dorosnąć do prawdziwego związku a na dzień dzisiejszy zając się sobą a niedługo szkoła smile

7

Asteroida24 napisał/a:

3 miesiące to raczej za szybko ,aby mówić tu o miłości.Byliście raczej na etapie zauroczenia.Nie wiem ile lat ma chłopak,ale on tez sie dopiero uczy jak to jest z tymi związkami.I pomysł pokazywać sie z nowym za 2 dni to naprawde było głupie..Czasami lepiej warto odczekać.Pozdrawiam

A czego można się spodziewać po piętnastolatkach?

8

Dajcie spokój.. co z tego, że mają po 15 lat... już nie pamiętacie jak to było?
Wtedy te miłości to były takie na zawsze.. smile

A co do rozstania... głupio z tym Dawidem zrobiłaś, fakt...
a on jeśli Ci mówi, że żałuje, że kocha.. ale kłamał że nie kocha.. hmmm smile to dość pokręcone smile chyba sam nie wie czego chce...

9 Ostatnio edytowany przez marios34 (2012-08-05 08:29:25)

wiek mówi wszystko hahahahahahahahahaha:D a trzeci post mega:D

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024