Szukam motywacij../ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Szukam motywacij../

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Szukam motywacij../

nic mi nie nie chce i nie ma sensu.../ Nie mam na nic ochoty i cały czas mnie to wkurza nie wiem jak z tym skończyć.. chciałabym się zmienić .. stać się obowiązkową kobieta z zasadami. W domu jak w domu jak zawsze jest dużo pracy .. żeby to jakoś wyglądała a ja nie mam ochoty nic robić wszystko odkładam na później a w rezultacie i  tak tego nie robię .. mieszam z chłopakiem i bratem i nie jest łatwo o porządek w domu z dwoma facetami. to po pierwsze... po drugie praca ... odwieczny problem..iść mi się do niej nie chce ...nie mam motywacji do działania robię wszystko na odwal się .. a sama nie lubię jak ktoś tak się zachowuje.. chciałabym być bardziej sumienna i zaradna. Fajnie by było iść do pracy i się z tego cieszyć a nie znowu marudzić dodam tylko że aż dziwne ale lubię swoją pracę. najważniejsze jednak jest to, że chciałabym zacząć się cieszyć z życia i doceniać to co mam.. nie wiem jednak jak to zrobić...jestem otwarta na wszystkie propozycję....Dzięki z góry.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam motywacij../

Oj wiem jak to mieszkać z dwoma facetami yikes
Ja przyjmuje taktykę co do szwagra ;
Nabrudziłeś ?
Sam poszprzątaj...
W rezultacie chłopak raz w tygodniu sprząta sobie w pokoju , już nie wymagam od niego, aby sprzątał całe mieszkanie smile)

A co do braku motywacji to porządny kopniak w dup* i motywacja się znajdzie smile)
Pogadaj z chłopakiem ,  na pewno pomoże Ci w trudnych chwilach... smile)

Też czasami mam brak motywacji, ale wtedy nie oczekuje od narzeczonego głaskania po główce, a solidnego "kopniaka" i puszczenia mnie na głęboką wodę, a wtedy ze strachu człowiek albo utonie, albo nauczy się ruszać rękami i nogami smile)

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Szukam motywacij../

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024