Cześć. Nie mam pojęcia jakie wybrać buty na ślub chrześnicy męża. Sukienka klasyczna bez szelek, prosta przed kolano kolor śmietanka. Szukam fajnych sandałków, myślę o złotych. Jeśli macie linki to prosiłabym o podesłanie ![]()
Z góry dziękuję,
Marta
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Buty do sukienki
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć. Nie mam pojęcia jakie wybrać buty na ślub chrześnicy męża. Sukienka klasyczna bez szelek, prosta przed kolano kolor śmietanka. Szukam fajnych sandałków, myślę o złotych. Jeśli macie linki to prosiłabym o podesłanie ![]()
Z góry dziękuję,
Marta
Zdjęcie, zdjęcie prosimy
Sukienka bez ramiączek, tak? To jakiś żakiet by się przydał, jeśli ślub w kościele. Tak teraz myślę, czy nie za jasna ta sukienka... Ja jestem z tych, dla których biel i jej odcienie są zarezerwowane dla Panny Młodej
Buty może fioletowe? Ale najlepiej pokaż foto.
hmm...sukienka śmietanka... fioletowe buty faktycznie mogą być ok.;) a myślisz o butach na wysokim obcasie? jeśli nie, to ja polecam sandały albo koturny z Conhpol! są mega wygodne!
Do takiej sukienki będzie pasować większość kolorów. Moje propozycje na kolory dodatków to: złoty, bordowy, morski, jasny fiolet, koralowy, pomarańczowy
.
Jednak podobnie jak Szyszunia jestem z tych, którzy uważają, że biel i jej odcienie są zarezerwowane dla Panny Młodej
.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Buty do sukienki
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024