Mam na imie Patrycja, mam 25 lat i interesuje sie psychologia oraz kryminologia. Moja wielka pasja sa zwierzeta, szczegolnie psy. Super forum, milo mi do niego dolaczyc! ![]()
ja również bardzo lubię psiaczki ![]()
Pozdrawiam ![]()
Witajcie:-)mam 23 lata ,dwójka dzieci,mąż, wydaje się sielanka a tu zawsze jakeś zmartwienia,mój tata nie zyje ciocia,wójek, ja dwie ciąże bardzo cięzko,a do tego tera moja siostra choruje ma skierowanie do neurologa boje się że bedzie mieć coś w głowie, kurcae nieraz mysle że Bóg się uwziął na moja rodzine.
Mam na imię Aldona,mam 43lata,interesuję się modą(szyję suknie ślubne,wieczorowe i taneczne)szczególnie sukniami z dziewiętnastego wieku,lubię robótki ręczne i również kocham zwierzęta szczególnie koty.Pierwszy raz w życiu dołączyłam do forum .Jest mi bardzo miło.Pozdrawiam.
Witam i ja choc jestem juz tu od dawna, mam na imie Jolanta , mam 23 lata mam faceta od 3 lat i ostatnio tez przesladuje nas pech , ale o tym napisalam juz w innym watku.
pozdrawiam serdecznie.
Mam na imię Aldona,mam 43lata,interesuję się modą(szyję suknie ślubne,wieczorowe i taneczne)szczególnie sukniami z dziewiętnastego wieku,lubię robótki ręczne i również kocham zwierzęta szczególnie koty.Pierwszy raz w życiu dołączyłam do forum .Jest mi bardzo miło.Pozdrawiam.
Aldonko masz super zawód ,mnie to bardzo podobaja sie take suknie,co szyjesz tez bym tak chciała ,kiedys szyłam ale recznie i szybko traciłam chęci,a tera to nie ma czasu.Słuchaj mam suknie slubna roz.36 i jest mi za maŁa czy da ja sie przerobic na 38 lub 40?