Moja zonalubi kobiety - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Moja zonalubi kobiety

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 26 ]

1

Temat: Moja zonalubi kobiety

Witam wszystkich uzytkownikow.

Mam na imie Rafal , mam żonę ktora ostatnio powiedziala mi ze interesuje ja Trójkąt, ale nie 2 facetow i ona tylko 2 kobiety i ja. Zastanawiam sie i to mocno cyz ona przypadkiem nie jest lesbijka. Kiey sie kochamy to woli jak caluje ja "na dole " niz jak bysmy mieli sie kochac , a terazona che posmakowac jak by to bylko z inna kobieta. Obawiam sie tego ze jak to spróbujemy to moze tak sie do tego przekonac ze pewnego dnia uslysze " sorki ale jestem lesbijka " . OK powiedzcie mi panie czy to normalne taka fascynacja kobietami , zeby sprubowac z nimi seksu , mieliscie kiedys taka sytuacje , jakies wskazowki ??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moja zonalubi kobiety

Raczej normalne, też tak mam. Chociaż im jestem starsza, tym mniej mam takich fantazji.

3

Może po prostu jest biseksualna. Porozmawiaj z nią.

hej! niczym się nie martw na 99% tak nie bedzie. Też tak mam , poprostu niektóre kobiety są bi. Mam męża i na koncie wiele przygód z kobietami ale facet to jest to smile czyz kobiety ie są piękne? nam też czasem cięzko się oprzeć!! big_smile

I SIĘ NIE MARTW , TYLKO Z NIĄ SZALEJ I BĄDZ JEJ PRZYJACIELEM , BO JAK SAMA ZACZNIE SKAKAĆ TO WTEDY BEDZIE ŻLE

6

Justinexclusive, nie pisz posta pod postem i wyłącz CapsLock.

7

ja jestem bisexualna, uwielbiam sex z kobietami ale niestety odkad jestem z moim mezem nie mialam okazji na cos takiego. moj maz nie lubi sie dzielic i nie ma zamiaru.
Gdyby twoja zona byla lesbijka to normalnie stracilbys szanse na jakikolwiek intymny uklad z nia. nie pozwolilaby ci sie dotknac bo z definicji lesbijki sa homosexualne - tylko kobiety ja podniecaja. Twoja zona jest bisexualna, moze troche znudzona sexem z Toba i chcialaby sprobowac czegos innego. Moze podoba jej sie sex lechtaczkowy? I lubi jak ja tam stymulujesz? Porozmawiaj z nia a nie gdybaj.

Wieczne Miasto BG

8

Rafall napisał/a:

Kiey sie kochamy to woli jak caluje ja "na dole " niz jak bysmy mieli sie kochac

W sumie tak mi jeszcze przyszło do głowy, że powyższe absolutnie nie świadczy o skłonnościach homoseksualnych. Większość kobiet woli takie pieszczoty od stosunku seksualnego (no, a przynajmniej bardzo wiele), ale mężczyźni niestety rzadko kiedy zdają sobie z tego sprawę.

9

Ciesz się chłopie bo wielu facetów marzy o takim trójkącie. Miałbyś zmartwienie gdyby ona chciała dwóch facetów. A tak poważnie to po prostu porozmawiaj szczerze o jej preferencjach seksualnych. Na pewno szczerość zbliży Was do siebie i być może razem uznacie, że warto coś urozmaicić w łóżku.

10

Spokojnie smile To normalne:) Co prawda nie u wszystkich ale myślę że nie masz się co martwić:)

11

Dokładnie! Chyba każda kobieta fantazjuje o jakis czułosciach z inną smile
ja całowanie ćwiczyłam na koleżankach z klasy ...
a na studiach bywało i coś wiecej niż tylko całowanie smile
ale to nie znaczy ze jestem les.
Nic nie zastapi męskiego ramienia i cudownego uczucia maluszka w środku smile

12

Moja siostra tez .....

13

Super smile dziekuje za tak licze i pozytywne odpowiedzi smile No to chyba wszystko jasne smile dzieki Wszystkim forumowicza za pomoc smile tematdo zamkniecia ...

Pozdrawiam wszystkie kobiety smile pa pa pa pa

14

No to ja podtrzymam temat, iż mam narzeczonego, aczkolwiek czasem też mam fantazje z kobietami tongue

Chciałabym spróbować po prostu big_smile

15

to sie tylko ciesz zona przyzwala na inna kobiete ...gdzie ty znalazłeś na taka zone

16

Wiele kobiet o tym marzy, ja jestem zdeklarowaną bi, mąż o tym wie i prawdę mówiąc przyjmuje to z lekko przymkniętym okiem. Trójkącik? To mimo wszystko nie dla mnie, nie lubię się dzielić swoim mężczyzną wink

17

Rafall napisał/a:

Mam na imie Rafal , mam żonę ktora ostatnio powiedziala mi ze interesuje ja Trójkąt, ale nie 2 facetow i ona tylko 2 kobiety i ja. Zastanawiam sie i to mocno cyz ona przypadkiem nie jest lesbijka. Kiey sie kochamy to woli jak caluje ja "na dole " niz jak bysmy mieli sie kochac , a terazona che posmakowac jak by to bylko z inna kobieta. Obawiam sie tego ze jak to spróbujemy to moze tak sie do tego przekonac ze pewnego dnia uslysze " sorki ale jestem lesbijka " . OK powiedzcie mi panie czy to normalne taka fascynacja kobietami , zeby sprubowac z nimi seksu , mieliscie kiedys taka sytuacje , jakies wskazowki ??

Witaj,
Osobiście myślę, że Twoja żona nie jest lesbijką. Wydaje mi się, że sporo kobiet jest bi.
Mnie samej podobają się atrakcyjne kobiety i często wyobrażam sobie, jakby to było być z kobietą.
Ale na razie to tylko wyobrażenia smile.

Porozmawiaj szczerze o tym ze swoją partnerką i nie martw się na zapas.

P.S Wizja seksu z dwiema kobietami nie wydaje Ci się atrakcyjna ?

Pozdrawiam,
A.

18

BlackPearl napisał/a:

Wiele kobiet o tym marzy, ja jestem zdeklarowaną bi, mąż o tym wie i prawdę mówiąc przyjmuje to z lekko przymkniętym okiem. Trójkącik? To mimo wszystko nie dla mnie, nie lubię się dzielić swoim mężczyzną wink

No właśnie popieram smile
Fantazje można mieć, ale mój facet jest tylko dla mnie wink

19

Rafall napisał/a:

Witaj Rafal
Na seksualnosc niema rady, rodzimy sie z nia i taka juz bedzie.
Najwazniejsze jest ze Twoja zona jest lojalna w stosunku do Ciebie i mowi o tym.
Sa rozne konstelacje seksualne i mysle ze napewno znajdziecie swoja, najwazniejsza jest jednak lojalnosc i uczciwosc miedzy partnerami.
Nie wpadaj w panike i prowadz szczera dyskusje z zona.

20

Marzena1 napisał/a:
BlackPearl napisał/a:

No właśnie popieram smile
Fantazje można mieć, ale mój facet jest tylko dla mnie wink

No chyba, ze potem będzie zamiana i zamiast drugiej kobiety będzie drugi Pan wink

21 Ostatnio edytowany przez agasta (2012-07-27 16:35:01)

Cynicznahipo napisał/a:
Rafall napisał/a:

Witaj,
Osobiście myślę, że Twoja żona nie jest lesbijką. Wydaje mi się, że sporo kobiet jest bi.
Mnie samej podobają się atrakcyjne kobiety i często wyobrażam sobie, jakby to było być z kobietą.

Pozdrawiam,
A.

Cynicznahipo:
A Tobie wizja seksu z dwiema kobietami nie wydaje Ci się atrakcyjna wink ?

22

Jeśli szczerze Ci o tym powiedziała, to bardzo dobrze. To znaczy, że Ci ufa, jesteście blisko i widzi swoją przyszłość właśnie z Tobą. Na Twoim miejscu uważałabym się za szczęściarza. Bardzo wielu mężczyzn fantazjuje o dwóch kobietach, chcą być aktywni lub w roli tv tylko. Nie ma powodu do zmartwień. Ciesz się bliskością i szczerością.

23

agasta napisał/a:
Cynicznahipo napisał/a:
Rafall napisał/a:

Witaj,

Pozdrawiam,
A.

Cynicznahipo:
A Tobie wizja seksu z dwiema kobietami nie wydaje Ci się atrakcyjna wink ?

Oczywiście, że tak! Bardzo atrakcyjna.

24

Moja luba sama stwierdziła, że ma lekkie ciągoty bi ale nie jest to fantazja, którą jakoś szczególnie chciałaby realizować. Niestety dla mnie nic z tego nie wynika bo ona powiedziała wprost, że każda która położyłaby na mnie rękę jest już trupem a jeśli doszłaby również do wniosku, że mnie się to podobało to szybko dołączyłbym do owej zdziry jak raczyła nazwać tą niepotencjalnie trzecią wink

25

Rafall napisał/a:

mam żonę ktora ostatnio powiedziala mi ze interesuje ja Trójkąt, ........... Kiey sie kochamy to woli jak caluje ja "na dole " niz jak bysmy mieli sie kochac , a terazona che posmakowac jak by to bylko z inna kobieta.

No to posmakujcie, w czym problem? To nawet fajnie, że żona jest taka otwarta.

Posty [ 26 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Moja zonalubi kobiety

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024