Witam ,
otoż wlasnie sie zastanwiam czy dostane zaproszenie do mojej dawnej przyjaciolki. ROzdala juz zaproszenia ale ja nie mam a spotylakam sie czasmi z nia . Otoz ma slub w siperniu na poczatku i sie zastanwiam nad ostanim wydarzeniem .
Widzialam sie z nia kilka dni temu i pytala sie kiedy mam moj wyjazd nad morze i kiedy wracam powiedzialam jej ze 2 sieprnia i mowila ze bardzo dobrze i jakos usmiechnieta byla . Spodziewam sie ze moze dostanie zaproszenie bo mowila ze jak ktos nie bd mogl przyjsc doprosi kogos. I tu jest pytanie czy moze mnie jeszcze zaprosic ??
Podaj jej numer telefonu, zadzwonię i zapytam :-)))
Czy to jest naprawdę taki problem?
Ile masz lat?
18 ;p
Skoro jest to dawna przyjaciółka to nie obecna. Za mąż wychodzi obecnie a nie dawniej. Logicznie rozumując raczej nie zaprosi Ciebie na ślub. Możesz w przyszłości odwdzięczyć się jej tym samym. ![]()
Wow, połowa lipca, a wesele na początku sierpnia...
Na wszystkie wesela na których byłem, państwo młodzi prosili o potwierdzenie co najmniej miesiąc przed datą - wiadomo, organizacja wszystkiego pod spodziewaną liczbę gości. My też sobie nie wyobrażamy, żeby na cztery tygodnie przed, nie znać maksymalnej liczby weselników ![]()
Dziwne, że tego zaproszenia nie dostałaś wcześniej...
Wow, połowa lipca, a wesele na początku sierpnia...
Na wszystkie wesela na których byłem, państwo młodzi prosili o potwierdzenie co najmniej miesiąc przed datą - wiadomo, organizacja wszystkiego pod spodziewaną liczbę gości. My też sobie nie wyobrażamy, żeby na cztery tygodnie przed, nie znać maksymalnej liczby weselników
Dziwne, że tego zaproszenia nie dostałaś wcześniej...
Zaproszenie może dotyczyć tylko ślubu. Nie koniecznie musi się wiązać z weselem.
Spokojnie poczekaj to się okaże:-)
hymmm .. zobaczymy czy tak bedzie tak czy siak mowila ze jak nie bd ktos szedl to doprosi sie .. ;p
O matko, a skad my to mozemy wiedziec?nie wiem,czy glupszy temat tu widzialam ![]()
Jesli mialaby Cie zaprosic na wesele,juz dawno zrobilaby to.Na wesele nie zaprasza sie 2 tygodnie wczesniej, a na slub chyba zapraszac nie trzeba.W koncu do kosciola kazdy moze przyjsc.
Moze i glupi temat
ALe zawsze to cos
sama sie zastanwaim co mi strzlilo ale ciagle mnie korci czy mnie zaprosi
w sumie jak nie to i na slub nie przyjde
oo i na tym sie skonczy ![]()
Albo jeszcze lepiej napisze jutro sms czy bede mogla przyjsc na jej slub
?
Co wy na to ;p
Sysiaa, ja nie wiem czy Ty naprawdę masz te 18 lat ... dziw, że jeszcze Ci nikt tego wątku nie zamknął ![]()
Sysiaa, ja nie wiem czy Ty naprawdę masz te 18 lat ... dziw, że jeszcze Ci nikt tego wątku nie zamknął
no coz najwidoczniej nie zablokoiwali bo tego tamtu nie ma jeszczew na forum ;D
Dobrze, że przynajmniej masz poczucie humoru:-)
to sie liczy
:*
Może idź do wróżki albo zadzwoń na linię ezoteryczną, skoro chcesz się dowiedzieć...
A tak na serio: po co chcesz iść na jej wesele, skoro na sam ślub nie miałabyś chęci? Już widać, dlaczego jesteście byłymi przyjaciółkami...
Nie zaprosi Cię, bo już dawno by to zrobiła. To proste.
ułóż pasjansa ![]()