Cześć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Cześć

Cześć jestem nowy na forum bo w sumie nie ma innego miejsca gdzie mógłbym napisać na przykład o tym jak jestem zmęczony szarością życia, dzień jest taki sam jak poprzedni i następny.

Wrak człowieka wita was smile

A tak po za tym to mam cichą nadzieję że znajdę tu jakąś dziewczynę z którą będę mógł popisać o wszystkim i o niczym bez powodu, bo się boje w realu podejść nawet do dziewczyny wstydzę się i jestem nieśmiały a brak mi rozmowy z płcią przeciwną a moi kumple pierdo.... tylko z kim oni to robili a z kim tamto nudzi mnie nie dojrzałość moich kumpli.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Cześć

Witaj nieśmiały.
Choć mało napisałeś to widać, że jesteś wrażliwy. Czy życie jest szare? czasem tak, czasem czarne, a czasem bardzo kolorowe. Trzeba tylko te kolory umieć dostrzegać. Dookoła jest wiele osób takich jak Ty. Nie tylko takich jak Twoi kumple. Gorzej z nieśmiałością. Nad tym to musisz popracować. Ja też byłam nieśmiała, a właściwie do dziś troche jestem. Ale udało mi się choć troche to przezwyciężyć. Zresztą w moim zawodzie to przeszkadza. Rozejrzyj się dookoła. Są obok ludzie podobni do Ciebie, spróbuj z nimi nawiązać kontakt. Niektóre dziewczyny też nie lubią cwaniaków tylko szukają wrażliwych facetów. Trzymam kciuki.

3

Dzięki, a mogę wiedzieć jak poradziłaś sobie z swoją nieśmiałością, bo ja chcę to jakoś przezwyciężyć ale nie wiem jak i od czego zacząć, jak ty sobie dałaś z tym radę?

4

Nie ma chyba jednej złotej recepty. Moja nieśmiałość polegała na tym, że bałam się do kogoś zagadać, odzywać w towarzystwie etc. Uznałam, że trzeba poszerzyć horyzonty, więcej wiedzieć, więcej czytać, a przez to więcej rozumieć i mieć własne zdanie. Ale nie chodzi o jakies chaotyczne doksztalcanie, tylko o konkretne dziedziny lub dziedzinę. Dziś (jakkolwiek nadal trochę nieśmałości zostało) nie boję sie zabierać głosu, więcej nawet, nie zgadzać się z rozmówcami, wyrażać własne poglądy. Ludzie mądrzy potrafią to docenić.

5

Witaj. Proszę zapoznać się z regulaminem forum i uzupełnić profil. Życzę miłego pobytu.

6

Witam na forum następnego faceta wink

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024