Za trzy miesiące mam wesele i chcę aby moja fryzura była idealna. Niestety mam krótkie włosy i boję się, że nie będę wyglądała ładnie. Fryzjerka poleciła mi stosować biostymulator wzrostu włosów firmy Mario Luigi. Czy któraś z pań już go próbowała? Czy działa? Proszę o szybką odpowiedź, bo boję się, że na własny ślub będę musiała założyć perukę. Z góry dzięki ![]()
Ja postanowilam kupic szampon schauma Men z wyciagiem chmielu
Bo szukalam preparatu na szybsze rosniecie wlosow wiec natknelam sie na moczenie wlosow,, w piwie "
Hej dziewczyny jeżeli chodzi o porost włosów to ja słyszałam że najlepsze są drożdże mieszane z ciepłym mlekiem muszą być to drożdże piwowarskie można je kupić w aptece nigdy tego nie próbowałam ale słyszałam że naprawdę pomaga. Ja ogólnie stosuje olejek rycynowy do tego daje 2 żółtka i nakładam na włosy na 2 godz co 4 dni i jeżeli chodzi o efekty jestem bardzo zadowolona ale niestety ta kuracja trochę trwa.
Dzieki postaram sie niedługo wypróbować ![]()
Też kiedyś próbowałam z samym olejkiem, ale ciężko się go rozprowadza na włosach. na rzęsy jest OK, ale na włosy nie polecam!
poza tym ja widzę efekty np. po zwykłej skrzypowicie, może też powinnaś spróbować?
Nie słyszałam jeszcze o czym takim jak biostymulator.
Na szybszy porost włosów polecam odżywki do włosów.
A także zadbaj o dietę aby było w niej dużo witamin.
Rozwiązaniem jest także masowanie skóry głowy, to pobudza je do wzrostu ![]()