wstydliwe rozmowy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: wstydliwe rozmowy

witam wszystkich niewiem od czego zaczac mam pewien wstydliwy problem a mianowicie to iz nieczuje sie atrakcyjna dla meza poniewaz mam 2 dzieci i 3 w drodze jestesmy malzenstwem 9 lat a moj wstyd polega na tym iz mam zylaka odbytu i przez ciaze nietrzymam moczu i tam nieczuje sie juz taka atrakcyjna jak kiedys widze jak moj maz oglada super laski na internecie czy na ulicy i zle mi z tym bo ja czuje wtedy ze juz jemu sie niepodobam co mam robic jak pokochac sama siebie i swoje niedoskonalosci.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: wstydliwe rozmowy

myślę że każdy mężczyzna który jest dojżały, ma świadomość że kobieta po ciąży się zmienia. a wydaje na świat jego potomstwo, więc jeśle Twój mąż nie potafi tego zaakceptować to moze warto pomyslec o jakiejs terapii malzenskiej

3

Najpierw to ja bym się wyleczyła z żyalków i wszystkich dolegliwości, bo to szkoda zdrowia!

4

tak zrobie to ale najpierw musze urodzic jestem w 6 miesiacu ciazy

5

na temat terapi rozmawialam z nim on twierdzi ze widocznie tylko mi to przeszkadza wiec powinnam sama to zrobic ale dlaczego tak jest dlaczego sama widze ze nasze zblizenie kiedys bylo zupelnie inne niz teraz nie dotyka mnie juz tak jak wczesnie tzn przed ciaza a ja mam ogromne potrzeby ale jak tylko mam sie rozebrac to czuje wstret do siebie

6

sama w sobie napisał/a:

na temat terapi rozmawialam z nim on twierdzi ze widocznie tylko mi to przeszkadza wiec powinnam sama to zrobic ale dlaczego tak jest dlaczego sama widze ze nasze zblizenie kiedys bylo zupelnie inne niz teraz nie dotyka mnie juz tak jak wczesnie tzn przed ciaza a ja mam ogromne potrzeby ale jak tylko mam sie rozebrac to czuje wstret do siebie

Czasami mężczyźni boją się, że mogą wyrządzić krzywdę matce lub dziecku. Dlatego w okresie ciąży ich zachowanie bywa inne. Nie skupiaj się na swoim braku atrakcyjności bo mąż jeszcze w to uwierzy. Rozgrzej go trochę (ciuszki, fajny nastrój) o może się bardziej ośmieli. Ja seks w okresie ciąży mojej partnerki uważam za świetny chociażby dlatego, że przemija wink

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024