Nieplacone alimenty i wstrzymanie PJ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Nieplacone alimenty i wstrzymanie PJ

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Nieplacone alimenty i wstrzymanie PJ

Potrzebuje porady
Nie placiłem alimentów na dwojke dzieci spory czas,mojej byłej żonie cały czas wypłacal FA.Nie zgłaszałem sie na wywiad alimentacyjny-zostało mi wstrzymane PJ(dowiedzialem sie o tym dopiero przy kontroli drogowej).Udałem sie do gminy w celu wyjasnienia tej sytuacjii-powiedziano mi,że jak spłace cały dług PJ zostanie oddane.Problem w tym,że ja nie dysponuje taka gotówką-gdzie mam sie udac lub pisac jakies odwolanie,żeby odzyskac ten dokument??
Bede sie starał spłacac ten dług w ratach w takich jakich beda mógł.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nieplacone alimenty i wstrzymanie PJ

trudno trzeba bylo myslec o konsekwencjach wczesniej. dzieci utrzymywalo panstwo a teraz ty musisz ten dlug splacic a puki co na rowerku do pracy smile jak sie mysli inna czescia ciala niz glowa laduje sie nie tylko na rowerku ale i w wiezieniu wiec gratuluje i mam nadzieje ze milo przyjma cie w celi

3

Chodzilo mi o bardziej kompetentna odpowiedz

4

to jest kompetentna odpowiedz nie placiles wiec masz kare.
a prosciej jak nie splacisz to nie odzyskasz prawka.
a tak poza tym to prosze odpowiedz mi szczerze czy kochasz swoje dzieci? i czy myslisz ze placac alimenty dajesz bylej na waciki? jak sadzisz bylo jej latwo pracowac na 3 osoby samej i dodatkowo wychowywac dzieci... chore nie chore ona dawala im milosc a ty miales kawalerskie zycie myslisz ze to tak bez konsekwencji pozostanie?

5

mfilipinka,popieram.I nie chodzi o solidarnosc kobiet,ale faktyczną pracę jaką kobieta daje by wychowac,utzrymac i poswiecic sie dla dzieci całkowicie,rezygnujac tez calkowicie praktycznie z siebie.

Oby sprawiedliwosci kiedys bylo za dosc....
miki487 polecam prace na 2,3 etaty to bedziesz mogl

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Nieplacone alimenty i wstrzymanie PJ

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024