depresja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » depresja

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: depresja

Czuje sie fatalnie i nie wiem jak to opisac... od czego zaczac... co zrobic, wszystko wydaje sie takie trudne... skad to sie wogole bierze? Skad ten stres? W zyciu nie pomyslalabym, ze tu napisze ale nie mam gdzie sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: depresja

hej, za żeby Ci pomóc musisz coś napisać o co Ci dokładnie chodzi. Rozumiem, że jest to związane z depresją?

3

podpisuje sie pod kolezanka wyzej . dlaczego piszesz to co piszesz? czy cos wydarzylo sie  w Twoim życiu co sprawilo ze tak myslisz?

4

W sumie nic sie takiego nie wydazylo ale.. dobijalam sie w Polsce, atmosfera, ludzmi, kasa, pogoda... strasznie chcialam cos zmienic w swoim zyciu... bylam z facetem 4 lata ale mnie oszukal.. w koncu wyjechalam za granice no w miejsce, ktore jest wspaniale i chcialam tu byc. Mam tu fajna prace, milych ludzi dookola.. poznalam chlopaka, super jest..
brak mi przyjaciol... Tu sa specyficzni ludzie z ktorymi nie za bardzo moge sie przyjaznic mimo iz kocham ten kraj.  Czasami kluce sie z moim chlopakiem ale w wiekszosci jest to moja wina. W wiekszosci jest praca dom, praca dom. Jestem teraz chora ze stresu i bardzo schudlam. W sumie Ktos mi cos powie i bardzo sie tym przejmuje.. Np boje sie, ze strace prace.. w sumie o wszystko boje sie na zapas...
Ja nigdy nie mialam ojca i zqawsze o wszystko musialam starac sie sama ale mialam wsparcie w rodzinie...
Troche haotycznie opowiadam ale sama nie wiem co mi jest.. mam jakis taki humor.. nie umiem sie cieszyc mimo, ze mam wszystko o co walczylam i wszystko czego chcialam. Ale moj humor jest jakis taki nijaki, ja strasznie sie przejmuje byle czym...
Raz facet z pracy mi zaproponowal, ze chce do mnie przyjsc na pizze wiadomo po co, nagadalam mu ale potem sie rozplakalam.. i wlasnie takimi glupotami sie przejmuje.. wiem, ze to nic takiego i ze ludzie maja wieksze problemy ale ja nie wiem co robic...

5

Może powinnaś zasięgnąc porady psychologa, bo jeśli taki zły nastrój utrzymuję sie przez dłuższy czas to może początki jakiejs depresji... jeśli to nie bedzie konieczne zawsze mozesz zrezygnowac, ale warto spróbowac sobie pomóc:)

6

Od jak dawna masz taki nastrój? Kiedyś też wydawało mi się, że mam początki depresji, ale po dwóch miesiącach jakoś wszystko wróciło do normy. Pamiętam, że znajomi bardzo przejęli się tym co się ze mną dzieje i rozmawiali ze mną o moich problemach a czasami wyciągali w różne miejsca, na koncerty, do kina itd. Do tego brałam jeszcze jakieś leki przeciwdepresyjne na bazie ziół. Potem dzięki pomocy przyjaciół jakoś wszystko się ułożyło i aktualnie mam stanowczo bardziej pozytywne nastawienie do życia.

7

Dodo..... zacznij zażywać magnez !!! początkowo przez tydzień - podwójną dawkę !!!

8

Tak, suplement diety jest wskazany w Twoim przypadku, ale wzmocnij jego działanie spacerami, może zabierz jakąś ciekawą książkę na łono natury, albo przyjaciela, lub przyjaciółkę smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » depresja

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024