Dziewczyna, którą mijam codziennie w drodze do pracy. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna, którą mijam codziennie w drodze do pracy.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 28 ]

1

Temat: Dziewczyna, którą mijam codziennie w drodze do pracy.

Hej smile.

Od jakiegoś czasu (ok 2tygodni), mijam pewną dziewczynę codziennie rano, gdy idę do pracy. Idziemy w tym samym kierunku, tylko ona skręca w pewną ulicę, a ja idę dalej. No co ja tutaj będę Wam ściemniał - Bardzo mi się podoba. Wydaje mi się, że chyba przypadłem jej do gustu, bo zanim zejdziemy się na ulicy, to ja przechodzę przez taki park i gdy ona przechodzi obok niego, to tak jak by mnie wypatrywała w miejscu w którym zawsze z tego parku wychodze.
Takie mam wrażenie, ale może sobie coś wkręciłem do tego łba..... sam nie wiem. A gdy zejdziemy się bliżej, to zerkamy na siebie, ale tylko tyle, nic więcej.
Wtedy zwalniam, żeby wyjść z parku za nią, bo mam wtedy zdecydowanie lepsze widoki tongue. Wracamy też o tej samej porze czyli po 15, więc dla mnie to nie problem, żeby zagadać do niej, ale powiem szczerze, że obawiam się tego kosza. Później głupio będzie chodzić tą samą drogą, ale przecież w inny sposób tego nie sprawdze. Mógłbym się szybciej dziś ogarnąć na koniec pracy, żeby być pierwszym w punkcie w którym sie spotykamy i zagadać..... Ale nie wiem big_smile.

Kurde, wzięło mnie na nią. Często o niej myślę, podoba mi się i to bardzo, aż dziwne to jest.
Może ona zauważyła, że ja się na nią dziwnie ''pacze''? big_smile I nie ma w tym żadnego zainteresowania z jej strony? No ja sam nie wiem.
Może jest zajęta? W sumie taka z niej dupcia, że w ogóle bym się nie zdziwił gdyby tak było.
Boje się tego kosza, już trochę ich dostałem w życiu.

Co o tym sądzicie dziewczyny, napiszcie coś tak chłodnym okiem.

Pozdro.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczyna, którą mijam codziennie w drodze do pracy.

Z tych zerkań to nie obiecuj sobie za wiele. Po prostu znacie się z widzenia i tyle. I czasami jedno zerknie na drugie a nawet uśmiechnie się na dzień dobry. I tyle.
Ale skoro ci się podoba, to po prostu zagadaj do niej: cześć mam na imię xxx I potem się jakoś potoczy smile
Najwyżej dostaniesz kosza. Ale to za jakiś czas, chyba że od razu odpali że ma kogoś. To męcz się dalej i podtrzymaj znajomość. Nigdy nie wiadomo co czas przyniesie.

3

Dagger-następnym razem jak będziesz ją widział to zagadaj. Co Ci stoi na przeszkodzie? Nic. Nie zagadasz to się nie dowiesz czy kogoś ma, czy jest Tobą zainteresowana. Jak już będziesz ją widział to się uśmiechnij i powiedz "coraz częściej się widujemy". Przecież jak to powiesz to Ona Cię nie zje prawda? wink Choćby nawet kogoś miała to przynajmniej będziesz wiedział, że zagadałeś i nie będziesz żałował. Do odważnych świat należy!

4

Lepiej wzdychać bezsensownie niż zagadać i dowiedzieć się czy "coś w trawie piszczy"?
Oszukiwać, łudzić się można baaardzo długo ale chyba szkoda czas wink
Bo kto wie? Może Ona tez faktycznie zerka z zainteresowaniem?

Jak tak będziesz krążył wokół niej to pamiętaj, ze może "złowić" ja ten, który "krąży i działa" wink

5

Powiem jak reszta - przestan "paczac", zacznij gadac. Zagadaj i zobacz co z tego wyjdzie. Moze cos fajnego wink

6

moze kup kawe i stoj gdzies tam na rogu, czy w parku i czekaj na nia big_smile

7

Jak wyżej- zagadaj w końcu, może akurat coś z tego wyjdzie?;)

8

Dagger ja tak poznalam mojego meza. w parku zbieralismy gazety i jakies kartki dla goscia na wozku bo wialo jak cholera. zakochalam sie w jego oczach on podobno we wszystkim. nie wymienilismy sie zadnymi imionami. przez cala noc spac nie moglam. a na drugi dzien oboje chcielismy pojsc w to samo miejsce o tej samej porze zeby sie znow spotkac........tylko okazalo sie, ze mamy wspolna kolezanke i poznalismy sie w cafe. 
Do dzis mamy sentyment do parkow. Mimo, ze nie mieszkamy juz w tym samym miejsu gdzie sie poznalismy to niedawno jak przekazalam mu nowine ze jestem w ciazy to tez poszlismy do parku..........fajnie tak smile

Wieczne Miasto BG

9

Zgadzam się z powyższymi odpowiedziami. Zagadaj! Nie masz nic do stracenia, nawet jeśli "da ci kosza" trudno...przecież świat się nie zawali. Poza tym nie podchodź do tego tak sceptycznie. A nuż, widelec się uda big_smile Powodzenia! smile

10

Udało się, kosza nie dostałem smile:):). Dzisiaj razem poszliśmy do pracy, więc nawet nie trzeba się umawiać na spotkania, ale na weekend coś zaplanujemy.
Nic więcej nie napiszę, bo nie chcę zapeszać (tfu tfu).

Aggy, fajna historia Waszego poznania smile. Szczęścia życzę.

11

Dagger napisał/a:

Udało się, kosza nie dostałem smile:):). Dzisiaj razem poszliśmy do pracy, więc nawet nie trzeba się umawiać na spotkania, ale na weekend coś zaplanujemy.
Nic więcej nie napiszę, bo nie chcę zapeszać (tfu tfu).

Aggy, fajna historia Waszego poznania smile. Szczęścia życzę.

huurrra! fajnie ciesze sie. ja wtedy do meza raczej nie zagadalam tylko sie usmiechalam do niego a rozmawialam z tym innym czlowiekiem a maz tylko mi sie przygladal i potem powiedzial, ze zalowal ze go tak zamurowalo ale podobno bardzo podobal mu sie zapach moich perfum. teraz czasem sie smieje, ze to przez dekolt tak wpadl po same uszy ale ja wiem, ze sie biedak wtedy mocno zakochal.

trzymam kciuki i daj znac jak sie sprawy maja smile

Wieczne Miasto BG

12

No i bomba smile Gratki

13

aggy napisał/a:

Wcześniej nie chciałem pisać, bo nie było o czym, a nie chciałem też zapeszać, ale teraz mogę napisać.

Zostaliśmy parą smile. Po pierwszym spotkaniu było już pozamiatane. Tak mnie wzięło, że chodziłem i chodzę jak naćpany.
Nie sądziłem, że to się tak szybko rozwinie. Czekam teraz na mój wymarzony urlop, oj bardzo się przyda tongue.

14

Noooo smile Super! Dalszego powodzenia!

15

No i swietnie smile

16

Nie za szybko...?

17

Teo napisał/a:

Nie za szybko...?

Każdy związek ma swoja własną receptę...

18

Teo napisał/a:

Nie za szybko...?

Ja bym powiedziała, że zdecydowanie za szybko ... Ale może o to właśnie o to chodzi? Kto nie ryzykuje ten nie ma smile

19

Dagger napisał/a:
aggy napisał/a:

Wcześniej nie chciałem pisać, bo nie było o czym, a nie chciałem też zapeszać, ale teraz mogę napisać.

Zostaliśmy parą smile. Po pierwszym spotkaniu było już pozamiatane. Tak mnie wzięło, że chodziłem i chodzę jak naćpany.
Nie sądziłem, że to się tak szybko rozwinie. Czekam teraz na mój wymarzony urlop, oj bardzo się przyda tongue.

Pieknie. Po cichutku mialam nadzieje, ze tak bedzie. I ze bedzie warto. To teraz pamietaj, zeby ta znajomosc pielegnowac i bedzie dobrze. Pozdrawiam goraco!

Wieczne Miasto BG

20

Teo napisał/a:

Nie za szybko...?

Masz na mysli urlop czy stosunkowo szybkie zostanie para?

21

Daaaaawno tutaj nie zaglądałem, bo ponad rok....chciałem podziękować tym paru osobom, które dały mi ''wirtualnego kopa'' abym wykonał ten pierwszy krok i zagadał smile. Dużo się od tego czasu wydarzyło. W sobotę były oświadczyny, które zakończyły się pierścionkiem na palcu tongue. W przyszłym roku ślub oraz ruszamy z budową domu, mamy już działkę budowlaną i prawie gotowy projekt smile. Nigdy bym nie powiedział, że swoją przyszłą żonę poznam na ulicy, ale cóż życie pisze różne scenariusze smile.

Tak więc dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam wszystkich wink.

smile aż się miło czyta takie tematy i posty smile GRATULUJĘ i życzę szczęścia! Ten temat spowodował, że będę mieć dobry humor przez cały dzień big_smile Aż trudno uwierzyć, scenariusz jak z filmu smile

23

Autorze, fajna historia. Przypomniałam sobie, że kiedyś ją czytałam. Zyczę powodzenia. wink

24

smile bardzo miło coś takiego przeczytać

25

Świetna historia. Jak przeczytałam post, w którym pisałeś ze po tygodniu zostaliście para, to pomyślałam; nie za szybko? Ciekawe ile to przetrwa.
Nie patrzyłam na daty.

A potem ten post o zaręczynach i moje zdziwienie.
Hehe, jednak nie ma gotowej recepty na wszystko.

Bardzo Ci gratuluję, wspaniale czyta się takie rzeczy smile

26

Gratulacje smile
Twoją historię powinien przeczytać co drugi mężczyzna chodzący po ziemi

27

i co druga kobieta.;)

Posty [ 28 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczyna, którą mijam codziennie w drodze do pracy.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024