ciepłe uśmiechy w tę zimnicę.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » ciepłe uśmiechy w tę zimnicę..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: ciepłe uśmiechy w tę zimnicę..

..leje, leje i leje, za oknem mam listopad, pobuszowałam trochę po necie i trafiłam tu do Was, z tak zwanego grubsza przeleciałm po forum i spodobało mi się bardzo, więc jestem i mam nadzieję się tu zadomowić..pozdrawiam wszystkich z zalanych deszczem Mazur smile

2

Odp: ciepłe uśmiechy w tę zimnicę..

Witaj!
U mnie juz nie pada, na szczęście. Nie znoszę deszczu!!!!!
pozdrawiam

3

Zgadzam się pogoda listopadowa a to jest koniec czerwca Powinno być ciepło i słonecznie tak aby się chciało żyć i rano wstać Tryskać energią A tu najchętniej zostać w łóżku i zastanawiać się jak przeżyć kolejny pochmurny dzień......

4

u mnie niebo troszkę zachmurzone, ale się przejaśnia i piękne słońce przedziera się przez brzydkie chmurki wink
Generalnie zimno jakieś 12 stopni tylko sad

Pozdrawiam z Warszawy :*

5

Witam i ja z pochmurnych kujaw. Lubię deszczową pogodę, taka na kakao i ciekawą książkę ale co za dużo to nie zdrowo. Pozdrawiam ciepło smile

6

Witam. U mnie nad morzem też zimno,pochmurno... okropnie i tak już 3-4 dzień, zdecydowanie za dużo.
Pozdrawiam życzę wyczekiwanego słońca.

7

u mnie na Balkanach od kilku tygodni jest tak goraco, ze ludzie mdleja na ulicach. Troche zelzylo ostatnio i da sie funkcjonowac w ciagu dnia. tak wiec jakby ktos chcial slonca i ciepla to mam nadmiar i chetnie sie podziele smile

Wieczne Miasto BG

8

To ja poproszę o troszeczkę słoneczka i ciepełka .....tak na lubelszczyznę

9

no to ja chetnie dam tu i tam bo dzis znowu slonce mocno przygrzewa.......ale dzieki takiej pogodzie to wybor owocow......arbuzy, melony ...................

Wieczne Miasto BG

10

Hej, a u mnie nie pada ale ciepło też nie jest. Chociaż deszcz to chyba będzie bo ciemno zaczyna się robić.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » ciepłe uśmiechy w tę zimnicę..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024