..leje, leje i leje, za oknem mam listopad, pobuszowałam trochę po necie i trafiłam tu do Was, z tak zwanego grubsza przeleciałm po forum i spodobało mi się bardzo, więc jestem i mam nadzieję się tu zadomowić..pozdrawiam wszystkich z zalanych deszczem Mazur ![]()
Witaj!
U mnie juz nie pada, na szczęście. Nie znoszę deszczu!!!!!
pozdrawiam
Zgadzam się pogoda listopadowa a to jest koniec czerwca Powinno być ciepło i słonecznie tak aby się chciało żyć i rano wstać Tryskać energią A tu najchętniej zostać w łóżku i zastanawiać się jak przeżyć kolejny pochmurny dzień......
u mnie niebo troszkę zachmurzone, ale się przejaśnia i piękne słońce przedziera się przez brzydkie chmurki ![]()
Generalnie zimno jakieś 12 stopni tylko ![]()
Pozdrawiam z Warszawy :*
Witam i ja z pochmurnych kujaw. Lubię deszczową pogodę, taka na kakao i ciekawą książkę ale co za dużo to nie zdrowo. Pozdrawiam ciepło ![]()
Witam. U mnie nad morzem też zimno,pochmurno... okropnie i tak już 3-4 dzień, zdecydowanie za dużo.
Pozdrawiam życzę wyczekiwanego słońca.
u mnie na Balkanach od kilku tygodni jest tak goraco, ze ludzie mdleja na ulicach. Troche zelzylo ostatnio i da sie funkcjonowac w ciagu dnia. tak wiec jakby ktos chcial slonca i ciepla to mam nadmiar i chetnie sie podziele ![]()