Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Wczoraj oglądałam nowy teleturniej w TV Polsat - Moment prawdy. Jestem ciekawa co o nim myślicie. Ja byłam w szoku do czego zdolny jest człowiek, żeby tylko wygrać kasę. Nigdy w życiu nie powiedziałabym publicznie o taki intymnych i wstydliwych sprawach, nawet jeśli dawaliby mi dużo pieniędzy. Jest pewna granica, której naprawdę nie warto przekraczać - pieniądze się kiedyś skończą, niesmak pozostanie... A Wy jak do tego podchodzicie? Wzięłybyście udział w czymś takim?
J też wczoraj oglądałam ten program, zastanawiam się tylko czy to nie jest troche wyreżyserowane... Skąd np. oni wiedzą te wszystkie rzeczy, skąd wiedzą o co mają zapytać.. zgaduja??Wydaje mi się,że ni znają te pytania, i odpowiedzi też są z góry ustalone... Mam nadziję,że się myle, chciałabym bardzo bo fajny pomysł na program.
fajny program! a z tymi pytaniami to jest tak ze przed programem zadaja im 100 pytan a potem do programu wybieraja 21
Niteczka, a myślisz, że gdyby to było wyreżyserowane to byłyby tak duże stawki? Że ktoś przychodzi do programu, mówią mu co ma powiedzieć i aż tyle kasy dostaje? Wątpię.
Programu nie widziałam, ale słyszałam o nim.
Skąd oni wiedzą te rzeczy? Bo kilka dni przed nagraniem dana osoba jest podłączana do wariografu i odpowiada na pytania. Później wybierają te 21, które będą w programie i porównują odpowiedź udzieloną przed nagraniem przy osobie obcej i podczas nagrania, kiedy rodzina i najbliżsi słuchają.
ja mnie to jest totalne obnażanie się ze swojego życia, ze swojej prywatności i intymności.
często ludzie dla kasy zrobią wiele. a do tego jak widzę miny tych krewnych. ;o napewno nie chcieli się dowiedzieć pewnych rzeczy na antenie przed milionami telewidzów.
Jasne że znają pytania...Pzrecież podczas eliminacji zadaja im około 100 pytań....Właśnie wtedy podłączeni są pod wykrywacz kłamstw....i wtedy następuje rozeznanie tylko nie mówią im jak wypadli....W studio zadają im wybrane pytania z każdej półki....
Oglądałam wczoraj ten program.Nigdy bym nie powiedziała o takich rzeczach publicznie,bo sądzę,że to nie jest dobry sposób aby wyznać prawdę najbliższym i przed milionami widzów.Do czego ludzie są zdolni dla kasy.Chcą się pokazać że potrafią o takich sprawach mówić publicznie,sądzę,że są tchórzami bo nie potrafią powiedzieć bliskim prawdy prosto w oczy.I do czego ten świat zmierza.
Ja o tym słyszałam,koleżanka mi opowiadała.Wprawdzie mam tylko 15 lat,ale jak dla mnie to obrzydliwe,to powinno byc miedzy partnerami a nie przed milionami osob.
Jak widać pieniądze robią wszystko...;/
program jest swietny,ale sama nigdy bym w takim nie wystapila.
powiem Wam tak, program nie jest wyreżyserowany, to na pewno ale jakoś nie podoba mi się polska wersja-śledziłam wersję angielską i była lepsza, jakoś bardziej naturalna, może dlatego że tam ludzie są inni.. ale osobiście nie wystąpiłabym w takim show. to jak sprzedanie siebie. koszmar.
Zaczne od tego że progrm jest całkowicie ustawiony ale ciekawy, do programu wybierają osoby z pewnymi problemami rodzinnymi im większe tym lepiej.Robią wywiad potem zadaja pytania a na koniec dobierają te pytania (względnie kwoty) które mogą najbardziej namieszac. Ludzie są ciekawi cudzych brudów mogą się podbudowac powiedziec a jednak jest ktoś gorszy i dlatego program wzbudza zainteresowanie.Osobiście musze stwierdzic że nie usłyszałam w nim nic szokującego wiec poczekam na dalszy rozwój.
Hmm... Zazdroszcze Wam.
ja niestety nie moge ogladac polskiej telewizji ![]()
Mieszkam za granica a tutaj nie ma, kiedys mielismy cyfrowy polsat a teraz nie ma takiej mozliwosci zamontowania satelity ![]()
A o czym ten program ciekawie brzmi.?
Dziewczyny niestety nie miałam możliwości oglądać już 2 odcinka, a chciałabym zobaczyć o co jest tyle hałasu. Czy wicie może skąd mozna sciągnąć , albo moze jakies powtórki, ja niestety nic nie znalazłam. Z góry dzięki za jakąś inspiracje:))
dla mnie totalna porażka.
jak można wystawic się na takie posmiewisko.
niestety w tych czasach - wszystko dla pieniędzy.
Ja bym się nie zdziwiła gdyby to było wyreżyserowane. Ma to wyglądać realistycznie i tak jakby każdy obnażał się przed kamerą, a właśnie przez to mnóstwo osób będzie to oglądać. Świetny dochód dla stacji, więc co im szkodzi zaproponować dobre pieniądze komuś za to. Po prostu interes.
fenix napisał:
Zaczne od tego że progrm jest całkowicie ustawiony ale ciekawy, do programu wybierają osoby z pewnymi problemami rodzinnymi im większe tym lepiej.Robią wywiad potem zadaja pytania a na koniec dobierają te pytania (względnie kwoty) które mogą najbardziej namieszac. Ludzie są ciekawi cudzych brudów mogą się podbudowac powiedziec a jednak jest ktoś gorszy i dlatego program wzbudza zainteresowanie.
zgadzam sie. mnie ten program sie nie podoba. ludzie ktorzy tam ida robia z siebie posmiewisko, poza tym wiaodmo, ze to wsyztsko dla kasy i pod publike. Ale mnie nie bawi sluchanie o sekretach innych.. i nigdy bym do takiego programu nie poszla, bo sorry ale moje i mojego partnera sprawy intymne to nasze sprawy. nie rozumiem tez ludiz ktorzy tak podniecaja sie tym programem.. i tak wiaodmo ze to wsyztsko pod publike wiec czym tu sie podniecac
Hmmm... taka jest chyba ludzka natura, że lubimy na coś takiego patrzeć. Zżera nas ciekawość. A większość społeczeństwa ma takie grzeszki na sumieniu, że to co w tym programie wychodzi na jaw, to drobnostka. A komercyjny sukces tego programu mówi sam za siebie...
Nie podoba mi się , przeraża mnie ekshibicjonizm uczestników. Oglądałam pierwszy odcinek i nie jestem dalej ciekawa tego programu.
mimo, że praktycznie oczywiste jest to, że program jest ustawiany to jednak wzbudza w Polakach ogromne zainteresowanie. a dlaczego ?
bo lubimy wiedzieć, że ktoś jest gorszy od nas. że ktoś zrobił coś, co dla nas jest nie do przyjęcia.
wedlug mnie to kaszana!
granie na podstawowych uczuciach kazdego czlowieka.
my-ogladamy bo ciekawi nas kolejne pytanie i odpowiedz- ktora z reguły jest oczywista (zdradzilam, oszukalam, itp)
oni graja bo chodzi o $$$ .
wedlug mnie słabe. a ludzie to kupuja i .,... nie wiem co wtedy mysla.
Tego typu programy,to faktycznie granie na ludzkich uczuciach-zgadzam się Wczesajko.Ale pewnie jest grono widzów,którzy to lubią.Ja wolę inne formy rozrywki.
osobiście również wole wersję amrykańską
program nie jest wyreżyseriwany, tak jak mówicie wcześniej zadają Wam ponad100 pytań, ale jeszcze przed tym robia tzw. wywiad środowiskowy, stad te kontrowersyjne nie raz pytania.
skad wiem? bo kolega brał w tym udział ![]()
Ja bym w życiu nie poszła do takiego programu, bo nie wierzę, że po udziale w tym programie im się układa w życiu osobistym..