Mam za mało wiary w swój talent - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Mam za mało wiary w swój talent

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Mam za mało wiary w swój talent

gdy spiewam,czuje ze to jest cos co chcialabym robic w zyciu,niestety mam tak malo wiary w siebie,ze zamknelam ten talent przed wszystkimi nawet...sama przed soba,chcialabym kiedys cos jeszcze z tym zrobic,tylko jak przebic sie przez siebie sama?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mam za mało wiary w swój talent

np> wybierz się ze znajomymi na karaoke big_smile zabawa plus prba 2 w 1:D odwagi

3

Chór, zespół szkolny itp. - poszukaj czegoś takiego. Naucz się śpiewać. Może najpierw 'w tłumie', potem solo? Poszukaj osób, które też to interesuje? Razem raźniej. Pomyśl sobie, ze... tego chcesz i... strach nie ma tu nic do powiedzenia, nic nie tracisz wink Do odważnych świat należy.

Jak to mówią: kto nie ryzykuje to nie wygrywa! Próbowanie i smakowanie nowych rzeczy to nic złego. Każdy metodą prób i błędów poszukuje czegoś dla siebie. A jeśli sprawia to Ci przyjemność, to brnij w to. Nikt Cię za to nie ma prawa potępić, a ty będziesz czuła się szczęśliwsza. Ja też kiedyś byłam w chórze. Zawsze jak śpiewałam to wszyscy dookoła mówili mi, że fałszuje. Zapisałam się do chórku i pani powiedziała mi, że bardzo ładnie śpiewam. I tak utarłam wszystkim nosa. A jaka satysfakcja była. Dasz radę. Pozdrawiam

5

Jeżeli przez śpiewanie wyrażasz siebie, to jak najbardziej powinnaś rozwijać ten talent, nie zniechęcaj się. To pomoże Ci mieć lepszy kontakt z samą sobą, podniesie Twoje poczucie wartości.
Ja też tańczę, chociaż wiem,że na razie jak słoń w składzie porcelany smile Nie mam zamiaru rezygnować, bo
taniec dodaje mi energii. smile

6

Brak wiary w siebie,to problem.Ludzie zdecydowani,pewni-łatwiej kroczą przez życie.Ja także nie wykorzystałam swego "daru" kulinarnego.Mogłam otworzyć bar,restaurację,catering....ale cóż-brakło odwagi.
Wilczyco-zależy ile masz lat?jest wiele konkursów różnego rodzaju-ujawniających ludzi utalentowanych.Zapisz się do chóru,klubu propagującego muzykę.Najlepiej poszukaj wokół-bratniej duszy.Łatwiej Ci będzie brnąć po muzycznym światku.Głowa do góry...wielcy też zaczynali skromnie.

7

Nikt za Ciebie nie spełni swojego marzenia. Więc weż sie mocno w garść i zacznij się spełniać:) Wiadomo może nie być łatwo ale trzeba działać, bo w dzisiejszym świecie trudno coś osiągnąć, a liczyć na kogoś kto zauważy twoj talent jest... mało możliwe.

Jak zrobisz pierwszy krok, drugi przyjdzie łatwiej smile Powodzenia!! i miej odwage gonić za marzeniami!!

8

słuchaj wiek jak moge ci pomuc moj kumpel nagrywa plty jest raperem... moge ci zalatwic nagranie czegos jak chcesz... masz komputer napewno... sciagnij z internetu program do nagrywania kup słuchawki do kapa z mikrofonem a nagraj jakis swój kawalek potwm wyslesz mi prubki... ok??

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Mam za mało wiary w swój talent

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024